Ženy týchto 5 znamení zverokruhu dostanú vždy to, čo si zaumienia. Patríte medzi ne aj vy?

Podľa astrológov existuje 5 znamení zverokruhu, ktoré sú prakticky zárukou ženskej úspešnosti.

Silná, cieľavedomá a priebojná žena, vždy vie, čo chce a ako to dosiahne. Všetci ostatní im môžu len závidieť!

Reč je o týchto znameniach…

  1. Kozorožec

 

Žena v znamení Kozorožca má ušľachtilé spôsoby, je krásna, každým rokom energickejšia, miluje komplimenty a trpí, ak nie je dostatočne ocenená.

Posledná vlastnosť sa netýka len jej vzhľadu, ale aj pracovných kvalít. Faktom je, že ženy tohto znamenia majú tendencie obsadzovať pomerne vysoké pozície. Oceňujú a rešpektujú tých, ktorí dosiahli úspech, preto sa aj ony snažia patriť medzi takýchto ľudí.

Ide o silnú a praktickú ženu, ktorá si cení svoju nezávislosť, pretože len v nej vidí bezpečnú budúcnosť. Jej kariérizmus pochádza z túžby vybudovať si svoje vlastné základy. A to sa jej skutočne darí! Dosiahnutie úspechu je pre ňu celoživotný cieľ, ktorého sa neoblomne drží.

  1. Baran

Známa predstaviteľka: Emma Watson

Žena v znamení Baran je pracovitá a nesmierne aktívna. Jej hlas je počuť odvšadiaľ: rozpráva sa, požaduje, vyjednáva alebo argumentuje. Je vždy fit a vždy v pohybe.

Ide o inteligentnú, nezávislú ženu, v ktorej sa nachádza aj kúsok márnivosti a domýšľavosti. Nie je jej pravidlom čakať na chvíľu, kedy sa jej niečo ponúkne, či už ide o pomoc, prácu alebo srdce. Dokáže sa postarať sama o seba a nechce byť odkázaná na pomoc iných.

Nikdy sa nesťažuje na svoj ženský osud, únavu a nadmernú prácu. Len málokomu dôveruje a preto si všetko najradšej robí sama – je to lepšie a rýchlejšie. Preto sa s nadšením púšťa do akejkoľvek práce a verí svojej sile aj energii.

  1. Vodnár

Známa predstaviteľka: Shakira

Žena Vodnárka je svedomitá pracovníčka, preto je na ňu pri práci prijemný pohľad. Mnoho vecí dokáže vykonávať vlastnými rukami, no netoleruje prísnu disciplínu.

Má nezávislú povahu: koná tak, ako to považuje za vhodné, avšak všetky jej skutky podliehajú zdravému rozumu.

Žena narodená v znamení Vodnára má niekoľko obdivuhodných vlastností. Jednou z nich je aj schopnosť hovoriť na rôznych úrovniach. Rozhovor s ňou je tak vždy vhodne stráveným časom. Nikdy sa nepokúša vnucovať iným svoje názory a preto niet divu, že to nedovolí ani ostatným. Pre tých, ktorí sa to pokúšajú potláčať, sa táto žena stane neprístupnou.

  1. Lev

Známa predstaviteľka: Jennifer Lopez

Levice sú kráľovnami medzi ženami. Sú obklopené obdivovateľmi, ktorých okamžite zaujme ich nádherný vzhľad: sú pôvabné, elegantné a hrdé. Nemajú žiadne maniere ani znaky vulgárneho správania.

Žena narodená v tomto znamení je vtipná, inteligentná, schopná viesť zaujímavý živý rozhovor na akúkoľvek tému – od malých rozhovorov až po klebety. Celé toto zoskupenie pozitívnych vlastností im dodáva jedinečnú charizmu, vďaka ktorej sa Levice dostávajú do závratných výšok.

Ženy tohto znamenia sa často stávajú celebrity, ktoré sa objavujú v tvorivých profesiách. Väčšinu žien možno vidieť v Hollywoode, na mólach či v galériách svetovej úrovne. Najcennejšou vecou je, že majú mimoriadne organizačné schopnosti spojené s talentom a ambíciami.

  1. Škorpión

Známa predstaviteľka: Julia Roberts

Žena v znamení Škorpióna má silnú, odvážnu povahu a nastavenie mysle. Všetko čo robí, robí z dávkou rozhodnosti, smelosti, energie a vášne.

Nebojácne sa púšťa do dobrodružných a nebezpečných situácií, ktoré na ňu čakajú vo všetkých životných skúškach. Aj po dávke úderov osudu, sa snaží stať silnejším a vytrvalejším človekom.

Niet predo divy, že ide o odolnú ženu: má takú rezervu fyzickej a duchovnej sily, že je takmer nemožné ju zlomiť. Aj v prípade, že sa to stane, ona sa rýchlo oklepe a opäť vstane bez toho, aby stratila svoje odhodlanie. Vrie v nej množstvo túžob, preto potrebuje neustále cítiť zmyselné vnemy.

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ženy týchto 5 znamení zverokruhu dostanú vždy to, čo si zaumienia. Patríte medzi ne aj vy?”