Mladá žena sa obávala reakcie na jej fotografie s priateľom. Dnes je celý internet v úžase

V súčasnosti môžete na sociálnych sieťach často vidieť fotografie ľudí, ktorí majú na sebe toľko plastických operácii, že vyzerajú ako žijúce bábiky Barbie a Ken. Nemôžete na nich vidieť jednu hlavnú vec – ľudské emócie.

Nevieme, čo títo ľudia cítia, či sú šťastní alebo zarmútení a nájsť fotografie s úprimnými pocitmi je v dnešnej dobe náhoda.

Stephanie a Arryn, mladý pár z Texasu, sa rozhodli nafotiť fotografie trochu nezvyčajným štýlom.

Hneď, ako sa objavili na webe, strhli vlnu obdivu. Láska, emócie, krása – to všetko tam nájdete.

Stephanie bola pripravená na negatívne reakcie, no neočakávala, že uvidí takéto komentáre: „Vaše fotky mi prinášajú radosť a vieru, že aj žena, ktorá sa nesnaží spĺňať všeobecne prijaté zásady krásy, si dokáže nájsť milujúceho muža.“

Dostala príležitosť zničiť stereotypy nanútené médiami. Mnoho ľudí trpí nízkym sebavedomím len z jediného dôvodu – nadváha.

Žena tvrdí, že jej trvalo mnoho rokov, kým sa naučila milovať svoje telo. Nosí oblečenie, ktoré má rada a nie to, aké by mala nosiť podľa druhých, aby zakryla svoje nedostatky.

Stephanie je nadšená tým, že sa dokáže takto ukázať: „Nikdy som sa necítila atraktívnejšie.“

Dievča, ktoré pár fotografovalo, povedalo, že nemala veľa práce: „Vzťah, ktorý medzi sebou majú ma inšpiroval. Vždy som si želala, aby som takúto vec mohla ukázať ľuďom. Vzhľad, národnosť, náboženstvo – to všetko neznamená nič, ak je medzi ľuďmi láska.“

Fotografka je presvedčená, že jej fotografie sú úspešné vďaka úprimnosti, ktorá z nich srší a je viditeľná len zriedkavo.

Po zhliadnutí týchto fotografií budete skutočne presvedčení o tom, že láska nepozná žiadne prekážky. A nebojte sa toho, ak nevyzeráte ako supermodelka. Ak vás muž naozaj ľúbi, nebude mu na tom záležať.

zdroj:ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladá žena sa obávala reakcie na jej fotografie s priateľom. Dnes je celý internet v úžase”