sobota, 27 júla, 2024

Rodina sa snažila presvedčiť ženu s dieťaťom, aby sa konečne vydala za muža, nepoznali však dôležitý fakt…

Niekedy môže byť ťažké nájsť partnera, ktorý je ochotný ísť do manželstva so ženou, ktorá už má jedno alebo viac detí. Čelila tomu aj hrdinka nasledujúceho príbehu. Aj keď našla vhodného muža, objavil sa jeden nepríjemný problém.

„Myslím, že veľa žien pozná môj príbeh. Mám 36 rokov. Nikdy som nebola vydatá, ale mám päťročného syna. Ako to? Mala som vážny vzťah, všetko bolo v poriadku, no potom som otehotnela. Mala som už na to vek, tak som sa rozhodla, že chcem dieťa. Ukázalo sa, že som v tom sama a túžba po dieťati sa u môjho partnera nenachádzala.

Potom sme boli so synom len my dvaja.

Venovala som mu všetku svoju pozornosť. Nemala som čas na myšlienky na osamelosť. Teraz mám malý byt, s ktorým mi pomáhali rodičia. Môj syn chodí do škôlky, ktorá je takmer na našom dvore a moja kancelária je 5 minút od domu. Všetko zvládnem a budeme šťastní. Myslela som si, že to tak bude vždy.

Keď som sa však vrátila do práce, situácia sa zmenila. Stretla som tam Michala. Je to neuveriteľný muž: veľmi starostlivý, zdvorilý a chápavý.

S ním som cítila, že človek môže byť milovaný a uvedomila som si, aké zlé to bolo, keď som nemala nablízku milovanú osobu. Pred mesiacom nám Michal dohodol romantické rande a požiadal ma o ruku. Ale stále som mu neodpovedala.

selective focus photography of couple hugging                               unsplash

Povedala som to aj svojej rodine a  všetci opakujú, že musím súhlasiť a ani nerozmýšľať. Koniec koncov, Michal je úžasný muž, ktorý je pripravený vziať si ženu s dieťaťom. Kde inde takého nájdem? Mama a sestra však nepoznajú celú pravdu…

Keď náš vzťah prerástol do niečoho vážneho, Igor mi povedal jednu vec, ktorá ma neustále máta.

Úprimne mi povedal, že nikdy nemôže milovať môjho syna ako svojho vlastného.

Chce, aby sme mali spolu deti. A to by som chcela aj ja, ale milujem svojho syna a chcem pre neho to najlepšie. Potom som sa z nejakého dôvodu povedala, že všetko sa časom zlepší. Čas však plynul a Michal o môjho syna neprejavil žiadny záujem. Aj keď sa na Igora nemôžem hnevať, pretože bol ku mne od začiatku úprimný.

woman hugging boy on her lap                          unsplash

Teraz ma táto situácia znepokojuje ešte viac. Koniec koncov, po svadbe začneme žiť spolu. Ako sa bude správať k Samkovi? Ako sa bude Samko cítiť, ak o neho nebude jeho nevlastný otec javiť záujem? A čo to všetko bude mať za následok, keď budeme mať viac detí?

A každý deň ma všetky tieto otázky trápia čoraz viac. Na jednej strane nechcem, aby sa moje dieťa cítilo odstrčené. Na druhej strane je nepravdepodobné, že niekedy stretnem muža, ktorý si bude chcieť vziať ženu s jej dieťaťom. Čo mám teda robiť?“

woman in black long sleeve shirt                        unsplash

Žena je v ťažkej situácii. Možno by bolo lepšie, ak by tento vzťah ukončila. Kvôli synovi sa bude v takomto manželstve cítiť zle a možno to bude dôvodom nejednej hádky. To jej pravdepodobne za to nestojí. Soňa je navyše stále mladá žena a určite si nájde pre seba vhodného muža.

Čo si o tomto životnom príbehu myslíte vy?

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights