Rozkošná babička kráčala so svojím vnukom uličkou a ukradla srdcia tisícov: „Mali by žiť večne“

Tiktok sa stal kolískou platforiem sociálnych médií, ktoré na internete ukazujú tie najemotívnejšie scény, od požiadania o ruku až po roztomilú babičku, ktorá dáva rady do života.

V tomto prípade má nasledujúce video, tieto tri vlastnosti: rozkošná babička, manželský zväzok a, samozrejme, neskutočná demonštrácia lásky. Tisícky ľudí si po zhliadnutí spomenuli na svojich starých rodičov a so slzami v očiach si priali, aby mohli žiť večne.

Môžete vidieť, ako ide mladý muž, ktorý sa chystá oženiť, ruka v ruke so svojou babičkou, ktorá ho sprevádza k oltáru. Obaja pôsobia veľmi usmievavo, najmä dáma, ktorá prítomným na obrade máva a posiela bozky.

„Láska babičky je to, čo potrebujeme v našich životoch, v našom detstve, v našich najlepších chvíľach, nech babičky žijú večne, modlíme sa k tebe Bože,“ napísali v popise videa.

„Najkrajšie video, aké som kedy videla. Áno, starí rodičia by mali žiť večne,“ komentoval niekto na TikToku.

„To najkrajšie, čo si všetci želáme, aby sme mohli byť pri takýchto zvláštnych príležitostiach,“ znel ďalší z komentárov.

„Toto je láska k vášmu životu, k vašim blízkym a predovšetkým k oceneniu toho, čo každý človek v našich životoch znamená,“ napísal niekto iný.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rozkošná babička kráčala so svojím vnukom uličkou a ukradla srdcia tisícov: „Mali by žiť večne“”