sobota, 27 júla, 2024

Šikovní pomocníci, ktorí vám uľahčia údržbu domácnosti

Mnohí z nás voľné víkendy, namiesto odpočinku, trávime upratovaním a organizovaním našich domovov, pretože špinavé a neusporiadané domy môžu byť živnou pôdou pre mikróby a baktérie. Najviac sú postihnutí ľudia s alergiami na prach a chorobami, ako je astma. Našťastie, spôsobov, ako svoju domácnosť vyčistiť existuje veľmi veľa. Najlepšie je to urobiť tradičným postupom, utrením prachu a použitím vlhkej handričky alebo mopu na podlahu.

O vašu domácnosť a krásne sviežu i čistú bielizeň sa však dokážu oveľa efektívnejšie postarať aj šikovné domáce spotrebiče.

Vyskúšajte to s kvalitnými Miele vysávačmi

Čistenie podláh a iných rovných plôch je jednoduché pomocou mopu, no nemôžete ho použiť na čistenie sedacích súprav, postelí, matracov a posuvných okien. Vďaka vysávačom je však čistenie týchto povrchov nielen možné, ale aj oveľa jednoduchšie.

Kvalitné Miele vysávače sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach. Sú nielen účinné pri čistení prachu a zbavovaní sa alergénov, ale aj jednoduché na používanie, šetria čas a energiu. Sú vybavené výkonnými sacími motormi a filtrami na nasávanie nečistôt a prachu. Možno ich rozdeliť na ručné, kanistrové, vertikálne a robotické vysávače.

Väčšina vysávačov je tiež vybavená HEPA filtrami, známymi aj ako vysokoúčinný zachytávač častíc. HEPA filtre zachytávajú prach a dezinfikujú. Sú účinné proti škodlivým baktériám, roztočom a iným nečistotám. HEPA filtre sú odnímateľné a možno ich čistiť aj vodou. S ich pomocou dáte svoju domácnosť do poriadku veľmi rýchlo a bez zbytočných starostí a straty času.

Moderné Miele práčky pre sviežu a šetrnú údržbu oblečenia

Ani pranie bielizne nie je obľúbenou prácou. Spoliehanie sa na krátkodobé pohodlie služieb práčovne raz alebo dvakrát týždenne však môže poškodiť rozpočet vašej domácnosti. S modernou Miele práčkou sa môžete týmto starostiam a zvýšeným nákladom a strate času vyhnúť.

Dnešná technológia pridáva moderným práčkam viac funkčných a energeticky účinných výhod. Napríklad práčka s predným plnením je energeticky efektívna a cenovo výhodná. V porovnaní so staršími práčkami spotrebuje predné plnenie o 30 % menej vody a elektriny, a to vďaka pokročilému mechanickému dizajnu a prispôsobiteľným nastaveniam bielizne. Predstavte si, že ušetríte toľko aj na účtoch za vodu a elektrinu!

Ako vidíte, nielen s pomocou univerzálneho kuchynského drôteného programu, ale aj so šikovnými a multifunkčnými domácimi spotrebičmi, môžete mať doma väčší poriadok. Stačí si ich len zaobstarať. Počiatočná vyššia investícia sa vám v priebehu mesiacov veľmi rýchlo vráti.

Zdroj obrázka: New Africa/Shutterstock.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights