sobota, 27 júla, 2024

Zrkadlový „dátum 12.12. prinesie veľa peňazí, stačí len správne využiť jeho silu

12. december 2022 bude veľmi výnimočný deň. Zrkadlový dátum 12.12.2022 v sebe spája päť dvojok naraz a výrazne to zvyšuje naše šance na želanie, ktoré sa určite splní. Ako presne to treba urobiť a akú silu má dvojka v numerológii, si prečítate v nasledujúcom článku!

V numerológii sa dvojka považuje za jedno z najsilnejších čísel, pretože je sama o sebe harmonická. Dvojka nesie pozitívnu energiu a znamená zmenu k lepšiemu. A to sa môže týkať rôznych oblastí života. Toto číslo funguje napríklad ako predzvesť zlepšenia pracovných záležitostí.

woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents                             unsplash

Preto 12. decembra 2022 môžete pokojne uzavrieť nejaké zmluvy či dohody alebo uskutočniť finančné investície. Výhodná známosť, dlho očakávaná svadba či sťahovanie do nového bytu – to všetko sa môže stať pod vplyvom piatich dvojok tohto dátumu.

Navyše, magické číslo dáva pokoj a harmóniu aj v tých najťažších situáciách. Vďaka nemu budete môcť nájsť rovnováhu v čomkoľvek, do čoho sa pustíte. Je to skvelý deň na to, aby ste sa konečne zmierili s osobou, na ktorej vám záleží.

Numerológovia varujú, že dvojka v sebe nenesie len pozitívnu energiu. Je v ňom ukrytá aj určitá dualita, ktorá sa môže veľmi ľahko prejaviť v ľudskej podstate. Preto je také dôležité byť v tento deň úprimný, neklamať, nebyť prefíkaný a neohovárať.

Ak spočítate všetky čísla dňa a mesiaca tohto dátumu, dostanete 6. V numerológii šestka tiež symbolizuje harmóniu a blahobyt. Dá sa povedať, že sila tohto dňa sa zdvojnásobí iba vtedy, ak si správne nastavíte svoju myseľ a nebudete robiť hlúposti.

person holding coffee mug                          unsplash

Okrem toho sa šestka považuje za symbol lásky. Preto je v tento deň také dôležité ukázať svoje jasné pocity vo vzťahu k blízkym, zvieratám a jednoducho k prírode. Choďte na prechádzku do lesa a prineste tam so sebou nejaké jedlo pre vtáky. Nakŕmte túlavého psa alebo pomôžte človeku v núdzi. Táto láskavosť sa vám stonásobne vráti!

Čo by ste mali urobiť?

12. december 2022 je ideálny deň začať život s čistým štítom. Možno ste už dlho chceli odísť zo zamestnania alebo si otvoriť niečo vlastné. Sadnite si a napíšte si akčný plán, nech sa týka čohokoľvek. Vizualizujte svoje túžby, aby ste si ich splnili.

V tento deň by ste nemali zostávať dlho v posteli. Vstaňte skoro a začnite ráno príjemnými rituálmi. Cvičte, osprchujte sa a pripravte si chutné raňajky.

Skúste si 12. decembra všímať, ako sa cítite a čo chcete. Nezabudnite sa o seba postarať. Doprajte si niečo, čo pre nedostatok času vždy odkladáte na neskôr. Tento deň by mal byť čo najpríjemnejší a najpokojnejší.

Tí, ktorí sú vo vzťahu už dlho, môžu mať dnes šťastie. Napríklad milovaná osoba sa rozhodne požiadať vás o ruku. Aj v tento deň numerológovia odporúčajú zapojiť sa do nejakého charitatívneho projektu. Pomáhaním iným ľuďom alebo zvieratám určite pritiahnete do svojho života veľa šťastia a prosperity.

woman in white lace long sleeve shirt using silver macbook                          unsplash

Ako si zaželať v tento špeciálny deň

Na prianie je dobrý každý zrkadlový dátum. Ale musíte to urobiť správne. Po prvé, je dôležité si dobre premyslieť, kým si niečo želáte. Zistite, či to naozaj chcete.

Po druhé, v žiadnom prípade by ste nemali chcieť niekomu ublížiť. Pomstychtivým ľuďom sa to stonásobne vráti a ešte viac uškodí. Túžte po niečom konkrétnom, nie po niečom abstraktnom. Ak pošlete do vesmíru správu so žiadosťou, aby ste sa stali šťastným človekom, nečakajte zázraky.

Aby sa želanie splnilo, je najlepšie ho stihnúť presne o 12:12 alebo o 00:12. Túžbu je dôležité povedať nahlas. Ale dá sa to aj zapísať.

Napíšte svoju túžbu 12-krát na kúsok papiera, zakaždým začnite na novom riadku. Snažte sa nepísať slová „chcem“ a „prajem si“. Môžete napríklad použiť výraz „potrebujem“ alebo „snívam“. Potom list nastrihajte na 12 kusov. Pred spaním schovajte každý z nich v byte na iné miesta. Nasledujúce ráno je potrebné pozbierať všetky papiere a spáliť ich, keď príde ďalší zrkadlový dátum.

woman sitting in front of black table writing on white book near window                        unsplash

Samozrejme, nie každý verí v magickú silu zrkadlového dátumu. Pre niekoho bude 12. december obyčajný deň, ako každý iný. No prečo aspoň na jeden deň nevypnúť skepticizmus a nedôverovať náhode?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights