sobota, 27 júla, 2024

22 miliónov fanúšikov videlo herečku Salmu Hayek bez make-upu. Takto vyzerá prirodzená krása!

Dobrý make-up dokáže neraz urobiť hotové zázraky. Ale mať rada sama seba aj bez neho je dôležitá vlastnosť. 56-ročná hollywoodska herečka Salma Hayek patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sa naučili akceptovať svoj vzhľad so všetkými výhodami aj nevýhodami.

Salma sa nebojí ukázať, aká je v skutočnosti. Samozrejme, na červenom koberci sú fanúšikovia zvyknutí vidieť herečku v v tom najlepšom svetle. Ale Salma Hayek bez make-upu a iných atribútov nevyzerá o nič horšie! Presvedčte sa sami.

https://www.instagram.com/p/CjNJkFYNN3S/

Herečka na svojich sociálnych sieťach často momenty z natáčania a fotografie, ako trávi voľný čas. Ráno 1. januára sa herečka po Silvestri ukázala, ako vyzerala sviežo a veselo. Fanúšikovia okamžite poznamenali, že na tvári herečky nebola ani kvapka make-upu.

Herečka je na snímke v pohodlnom krémovom pyžame so šálkou kávy. V pozadí v okne je vidieť horskú krajinu. Salma zablahoželala priateľom, fanúšikom a kolegom k novému roku.

                                                                                                                             instagram

V reakcii na to herečka dostala veľa pekných slov od fanúšikov. Na jej gratulácie zareagovali aj niektorí z Hayekových hviezdnych kolegov.

Anthony Hopkins, ktorý stvárnil ikonického Hannibala Lectera, zablahoželal Salme v komentároch k Novému roku a dodal, že ju má rád, rovnako ako zvyšok fanúšikov.

V novom roku je Salma plná odhodlania

Salma vo svojom poslednom príspevku na Instagrame poznamenala, že v roku 2023 je pripravená poraziť svoje obavy. Predviedla aj svoj neuveriteľný outfit od Valentina a šperkami Saint Laurent.

https://www.instagram.com/p/CnAD4IHtJH7/

Hviezda hovorila o svojom strachu z uzavretých priestorov. Klaustrofóbia je známa tým, že spôsobuje intenzívnu úzkosť a záchvaty paniky. Jej sa však podarilo skrotiť svoj strach a naučila sa ho zvládať.

Salma sa predtým podelila o svoje skúsenosti s fanúšikmi. Herečkin strach dosiahol novú úroveň počas nakrúcania filmu The Eternals spolu s Angelinou Jolie, Kitom Haringtonom, Harrym Stylesom a ďalšími. Hviezda prezradila, že sa bála obliecť si kostým na natáčanie filmu.

„Z kostýmu som bola zhrozená. Bála som sa, že sa v tomto hrubom kostýme nebudem môcť hýbať. Pomyslela som si: „Ó môj bože, nebudem môcť dýchať.“ Nakoniec sa dala dokopy a nenechala sa ovládnuť strachom.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights