Baba Vanga: „Toto je dátum, ktorý bude prelomový v roku 2023.“

„Vládcovia ešte budú zvrhnutí.“ Vangin krstný otec prezradil dátum, ktorý bude v tomto roku mimoriadne dôležitý. Vanga zomrela v roku 1996, no verejnosť o jej predpovediach stále aktívne diskutuje, pretože robí predpovede do ďalekej budúcnosti, hoci nie všetky sa splnili.

Napriek chybám ľudia na celom svete naďalej dôverujú jej predpovediam, považujú ju za jednu z najvplyvnejších jasnovidiek svojej doby. Hoci už nie je medzi nami, jej krstný otec, ruský novinár Sergej Kostornoj, zverejnil jej prognózu.

Muž sa preslávil už v roku 2019, keď Wangovi zverejnil predpoveď o výskyte koronavírusu.

Tentoraz oznámil, že na jar nastane dátum, ktorý zmení chod dejín: „Končí sa rok zlatorohého býka – býk je šialený a ničí všetko, čo mu stojí v ceste. Nový patrón – Zlatý kôň – vstúpi do svojej úlohy v deň jarnej rovnodennosti – 21. Marca, sa všetko ešte rozbehne,“ ubezpečuje.

Potom sa začnú radikálne zmeny, ktoré povedú k vážnym následkom vo svete: „Udalosti sa budú ďalej rýchlo vyvíjať. Na ľudí bude stále dopadať chaos, stále sa začnú nepokoje, pretože pri moci je temná sila,“ hovorí Vanga. Bitka medzi dobrom a zlatom sa ešte začne v nebi a v roku 2023 bude zvrhnutých mnoho vládcov Európy,“ povedal Kostornoj.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Baba Vanga: „Toto je dátum, ktorý bude prelomový v roku 2023.“”