Japonskí vedci odhalili, čo vaša krvná skupina hovorí o vašej osobnosti

Zdá sa, že vaša osobnosť sa dá určiť aj podľa vašej krvnej skupiny. Ketsueki-Gata, ktorá sa objavila v Japonsku, je v podstate teóriou osobnosti krvnej skupiny. Ak uvažujete o tom, aký druh zamestnania je pre vás najlepší, stačí sa pozrieť, čo vám radí vaša krv.

Podelíme sa s vami o tajomstvá, ktoré odhalili ázijskí vedci. 

0

Ľudia s krvnou skupinou 0 sú sebavedomí, odhodlaní, majú veľkú výdrž a vždy sa na veci pozerajú z tej lepšej strany. Môžete sa na nich spoľahnúť v akejkoľvek situácií, kvôli ich veľkému pocitu zodpovednosti. Aj keď s ostatnými vychádzajú veľmi dobre, radšej sú sami. Zvyčajne však prejavujú ľahostajnosť voči ostatným a zameriavajú sa hlavne na seba. Sú to typickí workoholici, ktorí pracujú do vyčerpania.

A

Krvná skupina A je opísaná ako introvertná, rozumná, zdržanlivá a čestná. Ich túžba byť presný niekedy hraničí s perfekcionizmom. Ak niečo nejde podľa ich plánov, je to pre nich dôvod na stres.

Je úplne bežné, že sú príliš citliví. So stresom sa vyrovnávajú zle, kvôli vyššej hladine kortizolu, preto by mali premýšľať o koníčkom, pri ktorých by zrelaxovali, ako je joga alebo maľovanie.

Predtým, ako urobia veľký krok, dobre si to rozmyslia, čo ich robí dôveryhodnými. Ľudia si ich vážia za to, akí sú láskaví a nežní. Ľudia s krvnou skupinou A neprejavujú svoje emócie. Zveria sa iba niekomu, komu už pred tým preukázali dôveru.

B

Ľudia s krvnou skupinou B sú kreatívni, zvedaví a aktívni. Aj keď sa tento typ označuje za sebecký, ľudia s touto krvou sú najviac starostliví. Majú tiež silné individualistické vlastnosti, nesnažia sa splniť očakávania ostatných ľudí, nachádzajú si vlastnú cestu a držia sa svojich zásad. Robia rozhodnutia rýchlo a akonáhle sa pre niečo rozhodnú, stanú sa nezastaviteľnými.

AB

Ľudia so zmiešanými krvnými skupinami majú tiež kombináciu znakov. Preto je ťažké ich presne definovať. Môžu byť introvertní aj extrovertní. Zaujímajú sa tiež o umenie a vedu.

Krvná skupina AB je vyvážená. Sú ambiciózni, premýšľaví a starajú sa o pokojné prostredie, sú nepredvídateľní, pretože sa ich osobnosti rýchlo menia na základe ich emócii. Okrem toho je ich krv rovnako jedinečná ako ich osobnosť. Krvná skupina AB je najvzácnejšia.

Zdroj
Zdroj foto: www.pexels.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Japonskí vedci odhalili, čo vaša krvná skupina hovorí o vašej osobnosti”