Otestujte sa a zistite svoju magickú silu: Stačí si vybrať vaše obľúbené kvety

Kúzlo kvetov dodá silu každej žene. Zistite, akú vysokú úroveň energie máte a aká sila sa vo vás skrýva. Stačí si bez váhania vybrať jednu z týchto 4 žien, ktorá sa vám najviac pozdáva…

Blondínka s vencom z bielych ruží

Túto možnosť si vyberajú ľudia, ktorí majú dostatok energie. Toľko, že sú pripravení ju rozdávať ďalej! Aj v najťažších časoch nabíjajú ostatných dobrou náladou a nikdy nestrácajú srdce. Aké je ich tajomstvo? Faktom je, že človek si môže slobodne vybrať, na čo sa zameria.

Vtipné a veselé dámy a páni sa sústreďujú na pozitívne, interpretujú akékoľvek udalosti pozitívnym spôsobom. Takto si zachovávajú svoj zdroj energie a vždy pôsobia atraktívne a zaujímavo pre ostatných ľudí.

Vaša vnútorná sila spočíva v schopnosti pozerať sa s humorom na každú situáciu. Žartujte častejšie a budete prekvapení, ako sa život stane ľahším a príjemnejším.

white flower in front of white window curtain                       unsplash

Žena s krémovými ružami na hlave

Krémové ruže si vyberú ľudia, ktorí oceňujú stálosť. Predovšetkým sa boja zmeny a strácajú energiu, keď sa v živote dejú veci, ktoré nespĺňajú ich očakávania.

Títo ľudia majú veľa energie, ale neponáhľajú sa, aby ju zdieľali na všetky strany. Sú pokojní, vyrovnaní, svoju prácu robia dobre a všetky svoje povinnosti si plnia najlepšie ako vedia.

Vnútorná sila týchto spočíva v plánovaní. Snažte sa naplánovať si deň do najmenších detailov aj za tých najnepredvídateľnejších okolností. Vďaka tomu budete vždy plní energie.

pink flowers                             unsplash

Žena, ktorej hlavu zdobia maky

Túto možnosť si vyberú kreatívni jedinci, ktorým záleží na tvorivej práci a kráse. Často vám dochádza energia, no máte vyvinuté schopnosti sebaorganizácie a vyčerpané zásoby okamžite dopĺňate. Masáže, cvičenie a prechádzky v prírode vám pomôžu rýchlo sa zotaviť.

Vaša vnútorná sila spočíva v tvorivom prístupe k riešeniu akýchkoľvek životných problémov. Využite silu umenia pri každodenných úlohách, robte to inak, nie tak, ako ste zvyknutí. Týmto spôsobom rozkvitnete a zmeníte svoj život k lepšiemu!

shallow focus photography of red flower                          unsplash

Žena vo vyšívanej košeli s vencom z umelých kvetov

Ak ste si vybrali túto možnosť, pravdepodobne vám dochádza energia. Doba je zlá no, na to je človek, aby to zlepšil. Je dôležité si všimnúť, kedy sa vám zhoršuje nálada a vysychá energia. Prijmite okamžité opatrenia na obnovenie vašej energetickej rovnováhy.

Na začiatok sa oplatí vyhodiť všetku negativitu, ktorá vám bráni zhlboka dýchať. Samozrejme, treba to robiť rozumne, nie hádkami v rodine. Dobrý plač pomáha ženám aj mužom. Zbavíte sa všetkej únavy, pochmúrnych emócií a zresetujete sa.

Ako sa rýchlo naladiť na pozitívne prežívanie

Uistite sa, že ste v teple, nie ste hladní a relatívne v bezpečí. Keď sú uspokojené základné potreby, môžete pracovať na svojom psychickom stave. Aby ste sa naladili na pozitívnu náladu, stojí za to nájsť si osobný zdroj inšpirácie. Môžu to byť napríklad príbehy ľudí, ktorí sa nevzdávajú v najťažších situáciách alebo si prečítajte niečo o tom, ako vám sila pozitívneho myslenia dokáže radikálne zmeniť život.

Vaša vnútorná sila spočíva v pomoci iným ľuďom. Čím viac budete pomáhať, tým lepšie pre vás. Existuje však neporušiteľný zákon: predtým, ako pomôžete druhým, postarajte sa o seba, postarajte sa o to, aby ste sa cítili dobre aj vo svojej duši. Potom môžete robiť malé kroky, ktoré vám zabezpečia dlhodobý pocit radosti a spokojnosti.

Ak sa vám tento kvetinový test páčil, ukážte ho aj vašim priateľom!

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Otestujte sa a zistite svoju magickú silu: Stačí si vybrať vaše obľúbené kvety”