sobota, 27 júla, 2024

8 trikov priamo od modeliek z VICTORIA SECRET, s ktorými zažiarite ešte viac

Modelky Victoria’s Secret majú pomerne ťažké životy a ich nabitý program dá zabrať aj tým najorganizovanejším ľuďom. Niekedy aj po 4 hodinách spánku žiaria ako znovuzrodené. Nejde o žiadne čary a rozhodne nejde len o drahú kozmetiku. Ide o akýsi talent, ktorý však krásky netaja.

V tejto galérii si môžete pozrieť 8 trikov, ktoré naozaj fungujú. Ako si môžeme byť istí? Pretože výsledky vidíme na vzhľade profesionálnych modeliek.

Gigi Hadid používa bežnú zubnú pastu z obchodu, aby sa zbavila pupienkov.

Tento trik je však trochu kontroverzný. Niektorí používajú zubnú pastu a veria, že obsahuje tie správne látky na odstránenie baktérií, ktoré spôsobujú pupienky. Iní však pred ňou utekajú a tvrdia, že efekt je presne opačný a môže stav len zhoršiť.

https://www.instagram.com/p/Cn7LopxOJt1/

Adriana Lima sa venuje boxu viac ako 10 rokov. Modelka hovorí, že tento šport má na ňu terapeutický účinok a má úžasný vplyv na telo aj myseľ. Na jednom boxerskom tréningu trvajúcom 1 hodinu spáli úžasných 800 kalórií.

Na čistenie tváre používa iba filtrovanú vodu.

Nikdy nepoužíva obyčajnú vodu z vodovodu. Voda z vodovodu je podľa nej plná chemikálií a baktérií. Podľa dermatológov sa počas kúpania a umývania cez pokožku dostáva do tela viac chlóru, ako vypijeme z denného príjmu vody.

https://www.instagram.com/p/CW4DQ6sssxK/

 

Taylor Hill si vždy pred použitím zahreje kulmu na riasy. Tento trik sa naučila od profesionálnych vizážistov. Teplo umožňuje, aby mihalnice zostali natočené dlhší čas. Navyše sa týmto spôsobom dosiahne dramatický efekt. Myslite však na to, že by ste to s teplotou nemali preháňať, pretože mihalnice sú mimoriadne citlivé.

https://www.instagram.com/p/CkluKy2u5IB/

Barbara Palvin sa rada naje a nie je zástankyňou toho, že by mala jesť čo najmenej. Najmä ráno! Podľa nej je úplne v poriadku dať si niečo pod zub každé 2 hodiny. Musí sa uistiť, že jedlo, ktoré je, je zdravé. Je to skvelý spôsob, ako sa vysporiadať s túžbou po nezdravom jedle a zlepšiť si metabolizmus.

https://www.instagram.com/p/CmQFqIWrHnY/

Vlasy Rosie Huntington-Whiteleyovej počas tehotenstva značne trpeli. Stali sa jemnejšími a mali tendenciu lámať sa. Modelka však našla vynaliezavý spôsob, ako sa s problémom vysporiadať – ryžová voda. Tento trik získal popularitu na TikToku kvôli jeho zázračnej účinnosti. Dobrou správou je, že ide o produkt, ktorý si nemusíte kupovať. Stačí použiť vodu, v ktorej ste varili ryžu.

https://www.instagram.com/p/Bu0tL-BhWnq/

Irina Shayk je veľkým fanúšikom parných kúpeľov. Dokonale uvoľňuje póry a na kompletné vyčistenie tváre stačí len 15 minút. Ak nemáte čas ísť k odborníkom, podobný efekt dosiahnete aj doma, keď na sporák položíte vhodnú nádobu s vodou a postavíte sa nad ňu. Nezabudnite si zakryť hlavu uterákom.

https://www.instagram.com/p/CkUPU1FJwqF/

Alessandra Ambrosio priznáva, že miluje jedlo, najmä sladkosti. Nedrží diéty a všetko je s mierou. Keď si dopraje svoje obľúbené pochúťky, zvyčajne si ich dá v skorých ranných hodinách. Rada si dopraje vajíčka, ovocie, kávu, muffiny, sendviče alebo praclíky.

https://www.instagram.com/p/Cn7ufQ8S8nU/

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights