Ako sa z manželiek Bruca Willisa stali najlepšie priateľky? Za všetko môžu ich deti!

Keď bola Rumer Willis, jedna z dcér Brucea Willisa, tínedžerkou, často sledovala, ako sa jej rovesníci trápia kvôli rozvodu rodičov. Matky a otcovia postavili svoje deti proti sebe a nútili ich vybrať si stranu. Keď sa Bruce Willis a Demi Moore (hercova prvá manželka) rozhodli rozísť, urobili všetko preto, aby sa takémuto scenáru vyhli.

Teraz má nová manželka Brucea Willisa, Emma Heming, dobrý vzťah aj s Demi Moore a aj s hercovými deťmi z prvého manželstva.

Rozvod sa našťastie nestal čiernou škvrnou vo Willisovom živote, ale urobil životy jeho detí ešte jasnejším a pestrejším. Demi Moore a Bruce Willis boli považovaní za jeden z najjasnejších hollywoodskych párov. Herci sa zosobášili v roku 1987 a manželstvo vydržalo 10 rokov.

foto: armenia23

Dvojica sa však neplánovala rozísť navždy. Keďže majú tri dcéry, exmanželia sa rozhodli zostať rodinou a hrať dôležitú rolu v živote svojich detí.

Podľa Brucea sa s Demi po rozvode dokonca zblížili. Ako spomína ich dcéra Rumer, ich rodičia robili všetko pre to, aby si ona a jej sestry nemuseli vyberať medzi mamou a otcom.

Bývalí manželia neprestali byť rodinou ani po tom, čo každý z nich spoznal nových partnerov. Keď sa Moore oženil s Ashtonom Kutcherom, Bruce ju prijal ako súčasť rodiny.

foto: armenia23

Bruce Willis sa oženil s Emmou Hemingovou v roku 2009. Odvtedy Emma a Demi ukázali svoje priateľstvo svetu. Ako sa teda tieto dve ženy tak zblížili? V prvom rade vďaka deťom. Emma sa stala dôležitou osobou v živote Bruceových dcér z prvého manželstva.

A Demi zasa pravidelne trávi čas s dcérami Hemingovej a Willisa. Konali múdro, čím zachránili svoju veľkú rodinu pred spormi a konfliktmi. Obe ženy našli spoločnú reč aj v práci.

zdroj: armenia23.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako sa z manželiek Bruca Willisa stali najlepšie priateľky? Za všetko môžu ich deti!”