sobota, 27 júla, 2024

ChUdobná matka zosmiešnená na svadbe vlastného syna! Takto sa k nej zachovala jej nová rodina!

Ľudia majú v obľube si o iných vytvárať nepravdivé mienky a názory, bez toho, aby dotyčného človeka vôbec poznali. Presne to bol prípad Márie, ženy, ktorá celý svoj život tvrdo pracovala, len aby svojím deťom mohla poskytnúť čo najlepší život.

Bola zamestnaná ako školníka v upratovacej firme a trápili ju finančné problémy. Aby jej syn Aiden mal každý deň čo do úst, zvykla pracovať 12 hodín denne. Keď mal Aiden 10, zapísala ho do renomovanej internátnej školy.

Maria si chcela byť istá, že sa Aiden dostane na dobrú vysokú školu.

Ten mal talent na vedu, a keď mu bolo ponúknuté miesto asistenta lekára, okamžite ho prijal. Presne tam spoznal svoju životnú lásku, Lindu. Keď však o nej svojej mame povedal, Maria ho varovala:

„Linda má iný pôvod ako ty. Pochádza z bohatej rodiny, ktorá sa na teba bude pozerať cez prsty,“ Aiden však mamu uistil, že Linde sa páči taký aký je, a že ju jeho pôvod vôbec nezaujíma. Po skončení strednej školy sa spoločne zapísali na tú istú vysokú.

Maria po stretnutí s Lindou pochopila, prečo ju Aiden tak zbožňuje. Aj keď sa Linda dozvedela o Máriinom pracovisku, zostala skromná. Maria nadšene súhlasila, keď jej Aiden prezradil, že sa s Lindou zasnúbili.

„Neverím, že sa to stane. Kvôli tomu, akí prísni sú moji rodičia, so svadbou nesúhlasia, lebo sa im nepáči Aidenova minulosť,“ priznala Linda.

Po nejakom čase Hugh a Elizabeth, Lindini rodičia, neochotne súhlasili, že podporia Aidena a prispejú na náklady na svadbu.

Ceremónia bola naozaj honosná. Linda bola oblečená do luxusných svadobných šiat, ktoré jej darovala jej stará mama.

Hugh si na prípravu svadby najal známeho šéfkuchára a torta bola obrovská. Maria mala konečne príležitosť stretnúť Hugha a Elizabeth, no nesprávali sa k nej priateľsky. Máriina odpoveď na otázku, aký diplom má, bola: ‚Nedostal som šancu dokončiť svoje vzdelanie, pretože Aidenov otec ma nechal, aby som ho vychovával sám.‘

ilustračné

Po svadbe nastal čas na prípitok, počas ktorého ako prví na pódium vystúpili Lindini rodičia. Keďže celú svadbu hradili oni, všetci čakali, že svadobný dar bude lacnejší. 

 „Sme si vedomí toho, že vy dvaja spolu hľadáte domov a čoskoro sa nasťahujete. Preto zaplatíme za všetko vaše zariadenie a spotrebiče,“ Elizabeth pokračovala: „Akonáhle nájdete dom, bude kompletne zariadený.“

Mária stála vedľa javiska. Mnohí z účastníkov si začali mrmlať, pretože všetci očakávali darček, ktorý by bol celkom lacný. Keď mladomanželom zablahoželala, Mária si utrela slzu šťastia. Kritika ju netrápila. Jednoducho povedané, Máriu potešil syn a nevesta. Celá svadobná hostina však bola ohromená tým, čo povedala ďalej.

ilustračné

„Keďže som vedela, že náklady na tvoju školu budú vysoké, celý život som pracovala a šetril peniaze. Keď si sa rozhodol, že sa chceš stať lekárom, pomyslela som si: ‚Páni, ešte drahšie. Zábavné je, že si už dostal štipendium na štúdium medicíny, takže si nemal núdzu ani o peniaze, ktoré som si našetrila. Preto, mi nenapadá žiadne lepšie využitie týchto peňazí, ako vám dvom kúpiť dom,“ 

V momente, keď Maria otvorila svoju kabelku a Aidenovi s Lindou podala súpravu kľúčov, celá svadobná partia šokovane zalapala po dychu. Hugh a Elizabeth zostali v nemom úžase a Márii sa po obrade ospravedlnili.

„Úprimne sa ospravedlňujeme. Odkedy sme vás prvýkrát stretli, správame sa zle. Ľutujeme, že sme vás odsúdili.“

Aiden do roka získal doktorát a onedlho na to sa stal aj otcom. Máriu nakoniec prinútil prestať pracovať a a kúpil jej nové auto.

zdroj: armenia23.ru

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights