Muž si postavil vidiecky dom na mieste, kde mu to skoro nikto neuveril, musíte to vidieť na vlastné oči

Mnohí snívajú o dome s veľkým podkrovím, terasou, posedením a hojdačkou. Sadnete si do kresla so šálkou čaju alebo s dobrou knihou a ďaleko od zhonu si budete v pokoji vychutnávať západ slnka. Čo môže byť krajšie?

David a Eileen snívali o podobnej idylke. Snívanie o niečom je však málo – je potrebné konať rozhodne. Títo dvaja ľudia nielen že snívali, ale aj vzali veci do vlastných rúk a podarilo sa im niečo úžasné. Len sa pozrite na ich dom – sen nejedného človeka…

загородный дом

Pozrite sa ale bližšie. Nejedná sa o dom pri jazere alebo v horách, hoci je umiestnený pomerne dosť vysoko. Pár sa rozhodol vybudovať dom svojich snov priamo na streche mrakodrapu v New Yorku. Vedeli presne čo majú robiť a výsledok stojí za to.

дом на крыше

красивый дом

Podarilo sa im vytvoriť útulnú oázu v srdci obrovskej metropoly. Majú jedinečnú príležitosť pozorovať nezabudnuteľné západy či východy slnka, hľadieť z výšky na rušný život mesta, ktoré nikdy nespí a zároveň mať miesto, kde môžu pred všetkým utiecť.

дома на крыше небоскреба

Prípad Davida a Eileen nie je prvým na svete a domy stojace na streche nie sú žiadnou raritou. Koniec koncov, strecha je skvelým miestom na výstavbu vášho vysnívaného domu.

Pozrite si zopár nádherných a možno aj divokých nápadov o tom, ako to môže vyzerať, keď vám vznikne v hlave netradičný nápad!

  1. 25 domov na streche nákupného centra v Číne? Žiaden problém!

    самые необычные дома

  2. Aj takto môže vyzerať modré z neba – strešný dom v Rotterdame.

    красивые домакак сделать дом

  3. Dom LoftCube od architekta Wernera Aisslingera. Skvelá práca!

    дизайнерские дома

  4. A opäť niečo z New Yorku…

    дом на крыше

  5. Možné je už takmer všetko.

    дома в китае

  6. Niekomu stačí aj obyčajný obytný príves – Kapské mesto, Južná Afrika

    трейлерный парк

  7. Ružový dom na streche z jedného mrakodrapov v New Yorku.

    дом в нью-йорке

Ak má človek sen, snaží sa ho splniť akýmkoľvek spôsobom. Pre niekoho to neznamená nič a iní v tom vidia určitý prejav nezávislosti, po ktorej túži nejeden človek na tejto planéte.

Dokázali by ste si predstaviť život v jednom z týchto domov? Alebo váš dom snov vyzerá úplne inak?

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž si postavil vidiecky dom na mieste, kde mu to skoro nikto neuveril, musíte to vidieť na vlastné oči”