sobota, 27 júla, 2024

Rodičia sa odmietli vzdať svojho nenarodeného synčeka, kvôli jeho hendikepu. TOTO SA stalo potom

Keď sa ich lekári opýtali, či chcú podstúpiť potrat, Sara a Chris povedali, že nie. Nepochybujú o tom, že sa rozhodli správne, keď si svoj malý uzlíček radosti nechali!

Nie je nič vzrušujúcejšie, ako obdobie čakania na príchod nového potomka, vďaka ktorému budú všetky zajtrajšky žiariť o niečo jasnejšie. Keď sa Sara Heller a jej manžel dozvedeli, že čakajú dieťa, veľmi sa tešili.

Nevedeli sa dočkať, kedy privítajú malý zázrak vo svojom živote.

Keď však bola Sara len v 24. týždni tehotenstva, lekári jej povedali, že sa jej dieťa narodí s deformáciou tváre. To zdrvilo budúcich rodičov, ale nič to nezmenilo na tom, čo cítili k svojmu dieťaťu. Budúci rodičia, boli pripravení urobiť všetko, čo bolo v ich silách, aby mu poskytli všetku lásku, náklonnosť a podporu na svete.

https://www.instagram.com/p/Bh6tw0TDbYj/?utm_source=ig_web_copy_link

Ultrazvuk ukázal, že Brody má obojstranný rázštep pery a podnebia. Počas prvých 6 až 10 týždňov tehotenstva sa kosti hornej čeľuste plodu spájajú, aby vytvorili ústa a hornú peru. Keď sa tkanivo nespojí, vznikne rázštep podnebia. Tento stav veľmi často spúšťa ďalšie zdravotné problémy u dieťaťa, hoci v súčasnosti je operovateľný bez ďalšieho ovplyvnenia kvality života.

https://www.instagram.com/p/Bcqqw2gjioR/?utm_source=ig_web_copy_link

Pár bol odhodlaný nechať si dieťa, nech sa deje čokoľvek. Malého Brodyho milovali, aj keď netušili, ako bude vyzerať, keď ho privítajú na svete. Boli pripravení urobiť čokoľvek, aby mu poskytli všetku starostlivosť, ktorú by potreboval. Jedna vec však bola istá, bude to najmilovanejšie dieťa na svete.

https://www.instagram.com/p/BX6J7abDa2w/?utm_source=ig_web_copy_link

Boli si vedomí, že dieťa môže mať ťažkosti s dýchaním, jedením, pitím a dokonca aj rozprávaním, ak sa tento stav nelieči chirurgicky.

Sara a Chris boli hrdí na svoje dieťa a zdieľali jeho fotografie na sociálnych sieťach, aby si ľudia uvedomili, že byť iný nie je až také zlé, a že by sme sa mali akceptovať aj napriek rozdielom vo fyzickom vzhľade.

Našťastie väčšina ľudí, ktorí videli Brodyho, reagovala láskavým spôsobom.

Sara sa nehnevala, keď ju ľudia zastavovali a pýtali sa jej otázky týkajúce sa deformácie pery jej syna, práve naopak.

Bola rada, že môže ľudí o tomto stave poučiť. „Rozhodla som sa ľudí skôr vzdelávať, než vytvárať konfrontáciu, pretože to je to, čo chcem, aby Brody robil v budúcnosti. Budem chcieť, aby vzdelával, aby bol obhajcom mladších rázštepových detí, ktoré ešte nemajú vlastný hlas.“

https://www.instagram.com/p/BYbANEbjefs/?utm_source=ig_web_copy_link

Raz večer pri večeri v reštaurácii čašníčka pristúpila k Sare a podala jej zložený papier. Keď ho otvorila, nedokázala zadržať slzy. Bol tam šek na 1 000 dolárov a správa „Pre krásne dieťa“. Toto prišlo od úplne neznámeho človeka a Sara povedala, že tento láskavý skutok obnovil ich vieru v ľudskosť.

Keď nadišiel čas, aby Brody podstúpil operáciu, peniaze použili na pokrytie časti nákladov. Operácia bola úspešná a malý Brody sa dobre zotavil. V budúcnosti bude musieť podstúpiť aj ďalšie operácie, ale rodičia sú spokojní s pokrokmi, ktoré robí.

https://www.instagram.com/p/CT7ySu4BArZ/?utm_source=ig_web_copy_link

„Táto skúsenosť nám ukázala, aká silná je rázštepová komunita. Kontaktovali nás ľudia z celej krajiny. Modlia sa za nás a žiadali nás, aby sme sa na nich obrátili, kedykoľvek budeme niečo potrebovať,“ uviedla Sara.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights