Rodina ich zavrhla: 7 rokov vydatá za Afričana, ako teraz žijú?

Alžbeta je to najobyčajnejšie dievča, ktorej detstvo sa odohrávalo v ruskom Petrohrade. Pre vstup na školu si budúca záujemkyňa musela zlepšiť anglický jazyk. Stretla sa so študentom z Guiney. Volal sa Roni. Študoval v Rusku a absolvoval súkromné ​​hodiny angličtiny. Ak milujete príbehy otvorte si tento odkaz.

Najprv prebiehalo vyučovanie na diaľku. Neskôr sa obaja stretli osobne a netrvalo dlho, čo sa do seba bezhlavo zamilovali.

O rok neskôr otehotnela – mala vtedy len 18 rokov. Jej rodina si myslela, že urobila veľkú hlúposť.

Jej matka a nevlastný otec povedali, že Afričan bude študovať a potom odíde do Afriky a ona bude musieť vychovávať dieťa sama.

unnamed-file-61.jpg

Po nejakom čase Afričan Rusko naozaj opustil. Komunikovali spolu prostredníctvom internetu.

Aby sa mohli vidieť osobne, obaja pracovali a šetrili peniaze. Alžbeta porodila dieťa a potom odišla do vlasti svojho milovaného.

Nevydržala tam však podmienky, v akých žili a presvedčila svojho manžela, aby sa vrátil do Ruska.

2-21.jpg

3-16.jpg

Ich manželstvo trvá už 7 rokov a na svet priviedli už druhú dcéru.

5-5.jpg

Príbuzní ženy s ňou prestali udržiavať vzťahy, pretože sa im nepáči, akú majú rodinu. V Rusku ich teda nič dobré nečakalo a tak sa rozhodli, že sa budú sťahovať do Kanady. Pre viac zaujímavých príbehov si otvorte tento odkaz.

zdroj: klevoe.video

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rodina ich zavrhla: 7 rokov vydatá za Afričana, ako teraz žijú?”