V 6 rokoch ju vyhlásili za najkrajšie dievčatko na svete. Dnes má 10 a je ešte krajšia.

Anastasia Knyazeva mala 6 rokov, keď bola vyhlásená za najkrajšie dievčatko na svete. Malá Ruska tým získala vyše milión followerov na Instagrame. Jej najväčšími prednosťami sú porcelánová pleť a prekrásne modré oči.

Táto malá kráska bola tvárou už mnohých značiek, napríklad Chobi Kids, dokonca bola aj na viacerých módnych prehliadkach ruských návrhárov. Jej manažérkou je jej vlastná mama.

Každá fotka tejto mladej slečny získava tisíce komentárov a lajkov.

Anastasia oslávila už 10 rokov a jej výzor je dnes ešte dokonalejší. Nečudo, že dievčatko dostáva mnoho ponúk na spoluprácu a že aj v takom mladom veku vystupuje vo viacerých reklamách. Mnohí sú zvedaví, v akú krásnu ženu toto dievčatko vyrastie.

Pred mladou Ruskou, bola nositeľkou titulu najkrajšieho dievčatka Thylane Bloneau, ktorá má dnes 20 rokov a pôsobí v New Yorku ako modelka.

Zdroj: webniusy.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V 6 rokoch ju vyhlásili za najkrajšie dievčatko na svete. Dnes má 10 a je ešte krajšia.”