Vtip Dňa: Babská jazda

Minulú noc išla naša 4 členná babská partia do nočného klubu, kde bol náhodou pánsky striptíz. Jedna z nás sa chcela vytiahnuť pred ostatnými a vytiahla 20 €, vtom k nám pri tancoval jeden striptér, kamarátka oblizla bankovku a prilepila mu ju na pravú polku zadku.

Ďalšia ju chcela prebiť a tak vytiahla z peňaženky 50 €, kývla na tanečníka a prilepila mu ju na ľavú polovicu. To už tretia kamoška vyťahovala stovku a ako utrhnutá z reťaze kývala na tanečníka.

Ten sa približoval vlnivými pohybmi a ja som sa už bála, kam mu ju prilepí. Našťastie sa tanečník v poslednej chvíli otočil a tak pristála stovka opäť na jeho peknom pozadí.

Celkom som si oddýchla, ale len do chvíle, kedy som si všimla, že tancuje smerom ku mne a čaká, že ho tiež odmením. Pozeral sa na mňa výrazom „ tak bejby „ teraz si na rade ty a krútil zadkom priamo predo mnou. Bolo mi hrozne, všetka pozornosť baru smerovala na mňa a všetci čakali akú bankovku vytiahnem a či pretromfnem kamarátky.

Tanečníkov zadok s bankovkami sa vlnil pred mojimi očami a ja som v kabelke šmátrala po peňaženke. Čo mám robiť? Čo mám robiť? Zrazu sa vo mne prebudila pravá žena! Vytiahla som svoju bankomatovú kartu, pretiahla som ju medzi jeho polovičkami, vzala si tých 170 € , otočila sa a v pokoji odišla !!

Ak sa vám tento článok páčil, podporte nás zdieľaním. Viac vtipov nájdete na tomto odkaze.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Babská jazda”