Vtip Dňa: Dajte mi svoju emailovú adresu

Nezamestnaný sa hlási na inzerát o prácu v Microsofte ako upratovač WC. Vedúci personálneho si ho pozve na pohovor, následne ho nechá urobiť test (s novým tesnením pod WC). Nakoniec povie: “Ste zamestnaný! Dajte mi svoju emailovú adresu a ja Vám pošlem vyplnenú zmluvu s údajmi, kedy a kde sa máte hlásiť!”

Muž odpovie zmätene, že vlastne nemá ani počítač ani emailovú adresu. Vedúci personálneho odpovie, že je mu to ľúto, ale že bez emailu ani virtuálne neexistuje a nemôže preto dostať tú prácu. Muž odchádza smutný, iba s 10 dolármi vo vrecku. Rozhodne sa kúpiť 10 kg paradajok v supermarkete, s tými ide od dverí k dverám a predá svoje paradajky, do jednej hodiny zdvojnásobí tak svoj investovaný kapitál. Tak to urobí ešte trikrát a prichádza domov so 60 dolármi.

Uvedomí si, že sa tak uživí, každý deň vychádza skôr z domu, vracia sa neskôr a troj – až štvornásobne navýši svoj kapitál denne. Neskôr si kúpi ručný vozík, potom dodávku, a zrazu je majiteľom malej flotily dodávok. Za päť rokov je jedným z najväčších dodávateľov potravín v USA. Muž myslí na budúcnosť svojej rodiny a nechá si od svojho poisťovacieho agenta vypracovať komplexné poistenie.

Na konci schôdzky sa ho agent opýta na jeho emailovú adresu, aby mu mohol poslať vypracovaný návrh zmluvy. Muž odpovie, že nemá email. “Zvláštne,” vraví agent, “nemáte email a vybudovali ste také impérium. Predstavte si, kde ste mohli dnes byť, keby ste mali email!” Muž premýšľa a odpovie: “To by som umýval záchody v Microsofte!”

Poučenie: Kedže ste túto správu dostali emailom, je jasné, že z Vás bude skôr upratovač/ka záchodov ako milionár. Prajem krásny deň !!! P.S.: Na tento email mi neodpovedajte, prosím, nie som doma, som na cestách, predávam paradajky a zrušil som si email.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Dajte mi svoju emailovú adresu”