sobota, 27 júla, 2024

Ženy opúšťajú vzťah, keď dlhodobo cítia týchto 6 vecí

Dôvody, prečo ženy opúšťajú vzťah, aj keď muža miluje

Nedostatok prítomnosti partnera

Je zrejmé, že by ste mali tráviť čas so svojím partnerom. Samozrejme, to neznamená byť spolu stále 24 hodín denne. Určite by ste však mali ísť na rande, dopriať si dobrú večeru, ísť do kina alebo len tak byť vedľa seba.

Ale partner, ktorý nevenuje čas svojej žene, vždy prichádza s výhovorkami na každú situáciu. Napríklad pracuje alebo je s priateľmi alebo je len doma a robí si svoje, čo žene vlastne ubližuje. Cíti, že jej priateľ ju dáva až na posledné miesto, ak vôbec. Z týchto dôvodov ženy opúšťajú vzťah.

woman in black sweater standing beside glass window                          unsplash

Pocit osamelosti

Všetky ženy chcú mať pocit, že sú pre svojich partnerov dôležité. Žena vždy investuje všetko, aby pestovala partnerský vzťah. Príliš sa sústreďuje na muža, ktorého miluje.

No na rozdiel od toho sa muži zo vzťahu ľahko odpútajú, keď sa v ňom cítia až príliš dobre. Muž často nedokáže zabezpečiť to, aby sa jeho partnerka cítila výnimočne. Zabúda partnerke prejavovať emocionálnu podporu. Ale keď má žena pocit, že nie je pre muža taká dôležitá, vo väčšine prípadov to nemusí skončiť dobre…

Ženy sú nielen citlivé, ale aj poriadne tvrdohlavé. Ak má kedykoľvek pocit, že zostala vo vzťahu sama, jednoducho to ukončí. A aj keď vás miluje, nebude s vami pokračovať.

Nevšímavosť

Žena má v tomto prípade pocit, že ju nepočúvate správne.

Chce sa cítiť akceptovaná, rešpektovaná a pochopená. Rozpráva sa s vami, pretože cíti spojenie. A na komunikácii jej veľmi záleží. V skutočnosti tým prejavujete svoju lásku k nej.

Pocit neistoty

Je prirodzené z času na čas pociťovať neistotu, ale ak jej je príliš veľa, vzťah tým trpí.

Nikto z nás nechce byť kontrolovaní. Pocit neistoty môže vyústiť do toho, že žena začne kontrolovať telefón svojho muža a sledovať každý jeho krok. Časom to pre ňu bude neznesiteľné a jedinou možnosťou je ukončenie takéhoto vzťahu.

Zadarmo Fotobanka s bezplatnými fotkami na tému dvojica, muž, oddelenie Fotka z fotobankypexels

Vášeň vyprchala

Mať medzi sebou intímnu vášeň je určite jednou z dôležitých vecí vo vzťahu. Rutinné a nudné intímnosti však môžu ženy veľmi rozrušiť. Chcú trochu iskry. Nútiť partnera k intímnostiam však nie je správne. Ale ak to chcete obaja, pridajte do toho trochu korenia.

Porovnávanie s inými ženami môže definitívne ukončiť vzťah

Ak porovnávate svoju priateľku alebo manželku s inými ženami, radšej s tým okamžite prestaňte. Vaša partnerka by mala byť pre vás tým najmilovanejším a najcennejším človekom.

Ak ju neustále porovnávate s bývalou priateľkou, kolegyňou, kamarátkou, rodinným príslušníkom, potom si sami vyrábate problémy. Každý je osobnostne odlišný a nikto nemá rád žiť v tieni niekoho druhého.

Neustále porovnávanie škodí aj sebavedomiu. Žena, ktorá má silnú osobnosť a pozná svoju hodnotu, nebude tolerovať takéto porovnávanie a radšej zo vzťahu vycúva. Zaujíma vás tématika vzťahov? Potom si pozrite ďalšie články na odkaze. 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights