Muž, ktorý sa staral o chorú manželku bol v šoku, keď mu lekár povedal, že bude otcom. Netrvalo dlho a stal sa zázrak…

Muž z provincie Ťiang-su v Číne vyvolal obdiv mnohých ľudí, pretože nie každý by dokázal to, čo on. Spolu s jeho manželkou majú dve dcéry. Jedného dňa, keď bola celá rodina na ceste domov, zrazu sa zrazili s bielym autom. V dôsledku toho jeho manželka ostala vo vegetatívnom stave.

Lekár povedal, že jeho manželka utrpela vážne traumatické poranenie mozgu. Našťastie jeho deti mali len ľahké poranenia kože. Vtedy muž povedal: „Kým bude moja žena nažive, stále veríme, že sa prebudí.“

Odvtedy muž každý deň chodil k lekárovi, aby sa o manželku postaral v nemocnici. Trpezlivo jej umýval tvár, česal vlasy a masíroval, rozprával sa s ňou. O viac ako 3 mesiace neskôr, keď sa staral o svoju manželku, zbadal, že jej brucho je väčšie, než zvyčajne. Keďže nevedel, čo je dôvodom, rýchlo to išiel povedať lekárovi.

Po kontrole mu lekár oznámil neočakávané výsledky: jeho manželka bola tehotná.

Podľa lekára bola žena v 4. mesiaci tehotenstva a plod sa vyvíjal normálne. To znamenalo, že bola tehotná už pred nehodou. Bol veľmi prekvapený a nevedel, čo má v tomto prípade robiť. Rozmýšľal, či si má dieťa nechať alebo nie.

Lekár mu odporučil, aby si dieťa nechal, pretože práve teraz by umelé prerušenie tehotenstva ovplyvnilo zdravie jeho manželky. Lekár tiež povedal, že plod môže stále žiť v tele matky, pokiaľ dostáva pravidelnú výživu.

Aby ušetril náklady a uľahčil starostlivosť, vzal si tento šťastný manžel svoju manželku domov. Aby si zlepšil finančnú situáciu rodiny, muž nastúpil do viacerých zamestnaní súčasne. Zdravie jeho manželky sa výrazne zlepšilo a dobre sa vyvíjal aj plod. Ako plynul čas, prišiel deň, kedy mala rodiť a tak ju vzal do nemocnice.

V deň pôrodu mu lekár povedal, že sa musí psychicky pripraviť, pretože ide o špeciálny prípad pôrodu, pri ktorom môže prísť o matku alebo dieťa. Pred pôrodnou sálou sa manžel bez prestania modlil.

Lekár našťastie oznámil, že priviedli na svet zdravého chlapčeka. Pre všetkých to bol zázrak.

Potom každý deň otec priviedol svojho syna k manželkinej posteli, aby sa porozprával.

Keď mal jeho syn 2 roky a bežal k ženinej posteli a zavolal „mami“, stalo sa niečo neuveriteľné. Jeho manželka sa zrazu zobudila. Výsledky testov ukázali, že sa jej zdravotný stav zlepšil a musela sa ešte obrátiť na pomoc fyzioterapeutov.

Mnoho ľudí podporilo túto rodinu, aby mala lepší život. Teraz sa celá rodina presťahovala do nového väčšieho domu. Ich deti sú dobre vzdelané a o financie sa nemusia starať ako doteraz.

Tento dojímavý príbeh opäť potvrdzuje, že materstvo je posvätné…

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž, ktorý sa staral o chorú manželku bol v šoku, keď mu lekár povedal, že bude otcom. Netrvalo dlho a stal sa zázrak…”