Muž sa rozplakal od lásky, keď dostal do náručia vnučku, dôvodom bolo jej meno

Tento krásny príbeh z Instagramu a rýchlo sa stal virálnym, pretože je plný lásky a vzácnych spomienok. Je to tiež úžasný spôsob, ako si človek vie zachovať živú pamiatku milovanej osoby.

Meno plné lásky

Ashleyna stará mama Anna zomrela v lete 2021, čo drasticky zmenilo život jej starého otca. Chýbala mu „Anny“ spôsobom, ktorému nikto nerozumel. Anny nebola len jeho manželkou, ale aj partnerkou, najlepším priateľom a láskou jeho života.

O necelý rok neskôr Ashley priviedla na svet svoju dcérku. Ashley bola nadšená, že sa o túto radosť môže podeliť so svojím starým otcom.

Pozvala ho na stretnutie s jeho pravnučkou. A to, čo sa stane potom, vás prekvapí. Dozvedel sa, že dostala meno Annie Rae.

Ashley vo videu napísala: „Tak veľmi miloval moju babičku a zvyčajne neprejavoval navonok veľké emócie. No keď zistil, že sme dcérku čiastočne pomenovali po nej, znamenalo to pre neho veľa.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Lemieux (@ashleyklemieux)

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž sa rozplakal od lásky, keď dostal do náručia vnučku, dôvodom bolo jej meno”