Spoznáte tohoto detského herca? Bol hlavným hrdinom filmu Kolja. Takto vyzerá dnes

Zdeněk Svěrák urobil naozaj dobre, ked‘ za jednu z hlavných postáv filmu Kolja vybral vtedy 6 ročného Andreja Chamolina. Dnes je z detskej hviezdy dospelý šarmantný muž.

Po legendárnom filmovom výkone sa Andrej chcel venovať herectvu aj po tom, čo vyrástol z detských šiat. Podal si prihlášku aj na VŠMU, no štiastie mu neprialo a nedostal sa tam. Dnes má už takmer 30 rokov a jeho herecká kariéra neskončila tak, ako ľudia predpokladali.

Andrej herectvo zavesil na klinec a urobil dobre. Dnes žije v hlavnom meste Ruska – v Moskve a zarába milióny. Stal sa z neho úspešný manager, čo dokazujú aj jeho luxusné dovolenky. Okrem exotických krajín však niekedy zavíta aj do Česka a na Slovensko, ako napríklad počas MS v hokeji, ktoré sa konali v minulosti aj nás.

Hlavný hrdina filmu – starý mládenec Lúka (Zdeněk Svěrák) sa za peniaze fingovane ožení s Ruskou. Situácia sa zamotá, keď mu na krku po jej emigrácii do Západného Nemecka zostane jej malý syn Kolja (Andrej Chalimon). Chlapec nevie po slovensky a spočiatku medzi nimi panuje vzájomná nedôvera. Neskôr sa muž s chlapcom spriatelí, aj keď má kvôli nemu problémy s úradmi. Matka si syna po zamatovej revolúcii odvezie.

zdroj

toto sú fotky z filmu Kolja. 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Spoznáte tohoto detského herca? Bol hlavným hrdinom filmu Kolja. Takto vyzerá dnes”