Všetky nevesty chcú tohto mužského vizážistu. Zmení každú ženu na nepoznanie

Keď je reč o svadbe, každá žena chce byť kráľovnou. Začneme hľadať profesionála, ktorý z nás tú kráľovnú urobí. Inšpirujte sa, ako by mal vyzerať profesionálny makeup na špeciálne udalosti.

Po prezretí diel albánskeho vizážistu Arbera Bytyqiho si okamžite uložíte niekoľko fotografií do telefónu. Tu je príklad, ako zvýrazniť prírodnú ženskú krásu, nič viac…

woman in white wedding dress standing on green grass field during daytimeunsplash

PROFESIONÁLNY MAKEUP

Tvár ženy na tejto fotografii je krásna a bez mejkapu a určite je príjemné pozerať sa na ňu aj bez falošných rias. Šťastní manželia sa však budú na svoje svadobné fotografie pozerať roky, samozrejme, chcú sa vidieť mladí a krásni, bez chybičiek.

A táto dáma vyzerá na fotografii „po“ dokonca o niečo šťastnejšie. Niet sa čo diviť, akoby omladla o 5 rokov! Matný rúž, ktorý dobre splynie s odtieňom pokožky a dodá perám objem. Dokonalé obočie a rovnomerný tón pleti – takúto nevestu je možné okamžite poslať na prehliadkové mólo.

Premena tretej nevesty je markantná, akoby boli vedľa seba dve úplne odlišné ženy. Líčenie je v rukách majstra schopné robiť nemalé zázraky. Je vidieť, že vizážista dáva do svojej práce dušu. Premena tváre modelky a zároveň zastavenie sa v čase si vyžaduje talent a trpezlivosť. Pri pohľade na túto krásku nemáte pocit, že by mala na tvári „vrstvu omietky“. Zdravá farba pokožky, výrazné oči a náznak lesku na kľúčnych kostiach.

 

Zákon schválností neraz zapríčiní, že v najdôležitejší deň vášho života vám vyskočí na tvári nepríjemný pupienok. Ak sa odovzdáte do rúk profesionála, nemali by ste zúfať. V neposlednom rade ide aj o kvalitný výber kozmetiky, to je ďalší dôvod, prečo nešetriť peniazmi a navštíviť dobrý salón krásy.

Albánske nevesty majú šťastie na tak talentovaného vizážistu. Kým ho nájdete aj vo svojom okolí, kochajte sa prirodzenou krásou s malou dávkou profesionálnej pomoci.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Rate this transformation from 5 to 10? #hair and #makeup by #STUDIOArber

Príspevok, ktorý zdieľa Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua),

 

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Všetky nevesty chcú tohto mužského vizážistu. Zmení každú ženu na nepoznanie”