Fotografia toho, ako spadla v obchode z vozíka, sa objavila po celom internete a ľudia sa jej smiali. „Potrebujeme viac pochopenia,“ hovorí.

„Toto je mojich pätnásť sekúnd slávy. Obrázok je vám pravdepodobne známy. Najhoršie na tom je, že si ľudia myslia, že tučná žena padá z vozíka, pretože je lenivá zastaviť a kúpiť si džús, ktorý chce.“

„Jeden z mojich stavcov sa pohol a mám veľmi vážny stav chrbtice. Najčastejšie príznaky choroby zahŕňajú slabosť nôh a tela. Som tiež tučná, čo prispieva k mojej pretrvávajúcej depresii. Každý deň chodím do posilňovne a bojujem so svojou chorobou, no schudnúť je ťažké.

„Fotografia bola urobená v roku 2012, keď som bola pripútaná na invalidný vozík pre silné bolesti nôh. Chcela som kúpiť džús pre svojho manžela, pretože ho tak miloval. Naklonila som sa, aby som to vzala, no vozík sa pošmykol. Bola som zvyknutý, že ľudia robia zlé veci, alebo ma ohovárajú.

„No moje rany sú skutočné, napriek tomu, že ich nevidia. Takže keď najbližšie uvidíte fotografie, ktoré zosmiešňujú ľudí, spomeňte si, že nemáte ani poňatia, čomu všetkému musia čeliť.

Nechcem, aby niekto akceptoval, že obezita je problém, ktorý spôsobuje množstvo iných chorôb. Od nikoho však nežiadam súcit ani empatiu. Som človek, správajte sa ku mne podľa toho!“

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Fotografia toho, ako spadla v obchode z vozíka, sa objavila po celom internete a ľudia sa jej smiali. „Potrebujeme viac pochopenia,“ hovorí.”