Lucie Bílá odhalila svoje telo! Porušila zásadu a jej priateľ ju odfotil v plavkách

Spokojná a šťastná Lucie Bílá doslova žiari. Jedným z dôvodov je zaiste aj jej mladý priateľ, pri ktorom 57 ročná viacnásobná česká slávica zreje do krásy. Aj ked‘ mala speváčka vždy zásadu nezverejňovať fotografie v plavkách, konečne ju porušila, nechala sa odfotografovať priateľom a sexi fotografiu zverejnila na svojom instagramovom profile.

Ešte pred pár rokmi sa Lucie vyžívala v extravagantných outfitoch, ktoré menila z koncertu na koncert. Dnes je v móde skôr decentnejšia a nosí jednoduché, legantné oblečenie. Radek Filip, jej nový mladý priateľ, z nej urobil šťastnú zaľúbenú dámu. Láska predsa kvitne v každom veku!

Fotografia, ktorú Lucie zverejnila, vznikla na spoločnej dovolenke v Chorvátsku. Na fotografii má oblečené rafinované čierne plavky, s krásnymi detailami. Lucka v nich vyzerá nádherne! Pod fotografiu napísala:

,,Týmto porušujem svoju zásadu, v plavkách nikdy nikam.“ Množstvo jej fanúšikov si myslí, že má nádhernú postavu a nemá sa za čo hanbiť. V plavkách by sa na ňu pokojne pozerali aj každý deň.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Lucie Bílá odhalila svoje telo! Porušila zásadu a jej priateľ ju odfotil v plavkách”