„Neľúbi ma“. Ktoré hviezdy sa vzdialili od svojich matiek až natoľko, že s nimi prerušili všetky kontakty?

Vzťahy medzi deťmi a rodičmi sa nevyvíjajú vždy hladko a šťastne. Dôvody môžu byť rôznorodé: charakter človeka, správanie, okolnosti atď.

Hollywoodske hviezdy sú tiež ľudia a aj oni musia neraz čeliť problémom s rodinou. Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Eminem a ďalší, by na vzťah so svojou matkou nemali veľa pozitívnych spomienok…

Eminem

Matka ho porodila keď mala 17 rokov. Vychovávala ho sama, bez manžela. Lepšie povedané, nevychovávala, ale jednoducho s ním cestovala po celej krajine a hľadala lepší život. Rapper má ťažké srdce na svoju matku.

Veci sa ešte viac zhoršili, keď sa ho pokúsila žalovať o 10 miliónov dolárov. Nepáčilo sa jej, že ju v jednej z piesni nazval tuláčkou a ďalšími nie príliš lichotivými slovami.

Drew Barrymore

Vo vzťahu Drew Barrymore s jej matkou je ťažké povedať, kto má pravdu a kto nie. Keď sa ešte ako mladé dievča stala slávnou, netrvalo dlho a začala sa s tým vyrovnávať s pomocou nelegálnych látok.  Jej matka neprišla na nič lepšie, ako ju nechať zavrieť  na rok a pol na psychiatrii. Potom sa už nedokázali zblížiť.

Leighton Meester

Hviezda seriálu „Gossip Girl“ Leighton Meester úplne prestala komunikovať so svojou matkou. Herečka sa narodila vo väzenskej nemocnici, kde si jej matka odpykávala trest za obchodovanie s nelegálnymi látkami. Po prepustení z väzenia jej Leighton finančne pomáhala, no ukázalo sa, že na seba míňa obrovské sumy peňazí a tak s ňou dcéra úplne prerušila kontakt.

Tori Spellingová

Vzťah hviezdy z kultového seriálu Beverly Hills 90210 s jej matkou sa skomplikoval v momente, keď sa nevedeli podeliť o dedičstvo, ktoré im zostalo po herečkinom otcovi. Matka sa nechcela podeliť so svojou dcérou, pretože si o nej myslela, že nevie hospodáriť s peniazmi. Ale ešte pred týmto momentom mali vo vzťahu veľa problémov. Tori verí, že jej matka ju nemiluje a má voči nej mnoho predsudkov.

Jennifer Aniston

Niektorí fanúšikovia nemôžu uveriť tomu, že hviezda seriálu Priatelia, vždy veselá Jennifer Aniston, nekomunikuje so svojou matkou. Už od samého detstva bola na ňu príliš prísna a neverila v úspech svojej dcéry. Mama ju nazývala tučnou a kritizovala jej vzhľad. Všetko by bolo v poriadku, až kým sa nerozhodla napísať knihu o osobnom živote svojej dcéry. Ich spoločný vzťah to úplne zruinovalo a Jennifer nemá chuť na opätovné obnovenie.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Neľúbi ma“. Ktoré hviezdy sa vzdialili od svojich matiek až natoľko, že s nimi prerušili všetky kontakty?”