Zamilovaný pár sa rozhodol zosobášiť po tom, čo sa zistilo, že chlapcovi zostáva už len pár mesiacov života

Chase Smith a Sadie Mills sa zosobášili, keď mali 18 rokov. Ich manželstvo bolo plné emócií z jedného hlavného dôvodu. Zosobášili sa len pár dní po tom, čo sa Chase dozvedel, že mu zostáva len tri až päť mesiacov života.

Chase strávil posledných šesť rokov bojom s Ewingovým sarkómom, čo je extrémne zriedkavá a závažná forma rakoviny. Chase a Sadie spolu chodili šesť mesiacov, kým sa rozhodli vziať.

Podľa Sadie to bol najpamätnejší deň v jej živote. Vždy chcela mať svadbu v exteriéry a Chaseov návrh umiestniť oltár presne tam, kde boli na svojom prvom rande, kde si dali prvý bozk, pre ňu znamenal veľa.

Kým nepoznali diagnózu, mali celkom odlišné plány. Chceli sa venovať plávaniu, potápaniu a spoločne študovať na vysokej škole. Áno, padla reč aj o svadbe, ale určite to neplánovali takto skoro. Všetko to náhle zmenila diagnóza.

V marci Chase zistil, že sa mu znovu objavila rakovina a tentoraz jej bolo jednoducho priveľa. Mal nádory po celom tele a že aj napriek ďalšej liečbe nie je šanca na vyzdravenie.

Mnohí ľudia veria: ‚Och, sobášia sa, pretože čoskoro zomrie,‘ ale to vôbec nie je dôvod, prečo sa rozhodli vziať. Pre nich to skôr bolo niečo ako budíček od Boha.

Sadieini rodičia boli ich veľkou oporou. Podľa Sadie má tých najlepších dvoch rodičov, akých si niekto môže priať.

Chase a Sadie dodržiavali protokol a vyhýbali sa tomu, aby sa videli pred svadbou. Chase bol úplne zaskočený a nesmierne šťastný, keď ju nakoniec uvidel.

Obaja vedia, že ich osud je vzhľadom na Chaseovu prognózu dosť nejasný. Napriek tomu sú spokojní s tým, ako sa rozhodli. Chase tvrdí, že to možno na 110 percent pripísať viere v Boha. Vždy cíti, že má u Boha šancu. Vždy má odvahu dosiahnuť čokoľvek, čo chce, pokiaľ je po jeho boku.

Príbeh Chasea a Sadie inšpiroval ľudí na celom svete. Mnohých to dojalo natoľko, že poslali e-maily miestnym novinám, ktoré tento príbeh zverejnili. Zaq Harrison napríklad napísal: „Čas je najcennejší dar, ktorý sme dostali. Viem, že tento mladý pár si bude vážiť každú chvíľu, ktorú strávia spolu. Koľkí z nás to môžu povedať?“

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zamilovaný pár sa rozhodol zosobášiť po tom, čo sa zistilo, že chlapcovi zostáva už len pár mesiacov života”