ŽENA SA POKÚSILA OTRÁVIŤ svoju dvojníčku, aby jej ukradla identitu. TERAZ spoznala svoj trest

Súd v New Yorku odsúdil ruskú ženu na 21 rokov väzenia za pokus o vraždu, ublíženie na zdraví a ďalšie obvinenia po tom, čo v snahe ukradnúť jej identitu otrávila svoju dvojníčku tvarohovým koláčom s drogami. Žena, ktorá za zločinom stojí, Viktoria Nasyrová, je ruská štátna príslušníčka a známa podvodníčka, ktorá bola obvinená z rôznych lúpeží a dokonca aj z vraždy.

Nasyrová (47) mala v čase činu v roku 2016 bydlisko v Brooklyne v štáte New York. K incidentu došlo, keď si Nasyrová naplánovala stretnutie s Olgou Tsvyk, ukrajinskou kozmetičkou a priateľkou, ktorá sa na ňu nápadne podobala.

Podľa súdnych dokumentov si Nasyrová vybrala tvarohový koláč z miestnej pekárne a primiešala doň ruské sedatívum fenazepamom. Počas stretnutia Nasyrová zjedla dva kusy tvarohového koláča a potom dala tretí, pokazený kúsok Tsvykovej.

Chcela otráviť svoji dvojníčku

Okresná prokuratúra Queens

O niekoľko minút neskôr Tsvyk mimoriadne ochorela.

„Násilne vracala a strácala vedomie“ , „vydesila sa, že s ňou niečo nie je vážne v poriadku,“ povedal podľa videa z procesu asistent okresného prokurátora Konstantinos Litourgis .

Zatiaľ čo Tsvyk ležala v bezvedomí, Nasyrová sa potulovala po dome a ukradla jej pas, 4 000 dolárov, kartu pracovného povolenia a ďalšie veci. Scénu potom zinscenovala ako samovraždu, pričom zvyšné fenazepamové pilulky rozhádzala po Tsvykovom tele.

Nasledujúci deň priateľ objavil Tsvyk v jej spálni a rýchlo ju odviezol do nemocnice. Lekári uviedli, že bola „nebezpečne blízko infarktu“, ako informoval New York Post . Našťastie však prežila.

Po tom, čo sa Tsvyk spamätala zo svojho utrpenia, nahlásila otravu polícii a vyšetrovateľom sa podarilo nájsť nádobu na tvarohový koláč a extrahovať DNA Nasyrovej.

Viktoria Nasyrová (vľavo) a Olga Tsvyk (vpravo).

Facebook

Polícia v roku 2017 zatkla Nasyrovú a zadržiavala ju až do jej súdneho procesu v tomto roku.

Tsvyk sudcovi povedal, že vďaka tejto skúsenosti nemohla niekoľko mesiacov zaspať. Neustále žila v strachu, že sa Nasyrová „vráti a dokončí to, čo začala“, uviedol New York Post .

Popri týchto výpovediach si sudca vypočul aj príbehy o znepokojivom pozadí Nasyrovej.

V roku 2014 Nasyrová opustila Rusko po tom, čo údajne zavraždila svoju susedku Allu Alekseenkovú a ukradla jej celoživotné úspory. 

Počas pobytu v Spojených štátoch Nasyrová údajne pripravila mužov o tisíce dolárov a, pričom na splnenie tejto úlohy niekedy použila jed.

Na základe týchto skutočností súd rýchlo uznal Nasyrovú vinnou z pokusu o vraždu a lúpeže a odsúdil ju na 21 rokov. Po odpykaní trestu ju USA plánujú deportovať späť do Ruska.

Reakcia Nasyrovej na rozsudok: „F**k you.“

S rozsudkom viny a uistením, že Nasyrová nebude môcť ublížiť nikomu inému, sa obete aj obhajcovia radovali.

„Nemilosrdná a vypočítavá podvodníčka pôjde na dlhý čas do väzenia ,“ uviedla vo vyhlásení okresná prokurátorka Queens Melinda Katzová . „Našťastie obeť prežila útok na svoj život a my sme jej mohli poskytnúť spravodlivosť.“

zdroj: allthatsinteresting.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “ŽENA SA POKÚSILA OTRÁVIŤ svoju dvojníčku, aby jej ukradla identitu. TERAZ spoznala svoj trest”