sobota, 27 júla, 2024

Aké zviera ste videli ako prvé? Napovie to vašom veľmi veľa. Veľa ľudí je prekvapených, že je to pravdivé

Asociačné testy sa začali používať už od dávnych čias. Dokonca aj samotný Carl Jung v 20.storočí použil tieto testy ako dôkazy pri detektore lží. Človek reaguje na podnety súvisiace s týmto testom bez akéhokoľvek váhania, takže výsledky by mali dôveryhodne odrážať jeho vnútorný stav.

ассоциативный тест

Pripravili sme si pre vás jeden z týchto rýchlych testov! Budete prekvapení, ako presne dokáže opísať váš súčasný stav. A samozrejme, stojí za to si pamätať, že každý test so sebou prináša nielen seriózne ale aj vtipné vysvetlenia, preto to nie je potrebné brať úplne vážne.

Uvoľnite sa a bez dlhého rozmýšľania sa pozrite na obrázok. Zapamätajte si, ktoré zviera ste videli ako prvé a následne si môžete niečo o sebe prečítať!

ассоциативный тест

Pes

Cítite sa pokojne, pretože ste presvedčení, že dokážete podporiť svojich blízkych a priateľov na 110%. Nemáte problém s dôverou, pretože sa na ľudí pozeráte vlastným srdcom a rozumom. Ste vždy pripravený dobýjať všetky vrcholy – A to je niekedy vaším kameňom úrazu! Pokúste sa riešiť problémy s chladnou hlavou a radšej si svoje kroky dôkladne premyslíte, pretože plány všetkých okolo vás, môžu byť často diametrálne odlišné.

ассоциативный тест

Mačka

Celý svoj život by ste naradšej strávili leňošením na slnku ako mačka. Nenávidite začiatok pracovného týždňa, vždy sa snažíte využiť tipy a triky ako si predĺžiť obedňajšú prestávku. Ceníte si pohodlie a komfort – najradšej máte, keď sa večer uvelebíte do vášho obľúbeného kresla a vychútnávate si pokoj. Zaujímavé však je, že pri takomto postoji k životu a práci, ste vždy úspešní…

пройти тест

Kôň

S najväčšou pravdepodobnosťou v tomto okamihu niečo obmedzuje vašu slobodu alebo je silne prepojené s vašou emocionálnou stránkou. Možno vás už začalo všetko unavovať, alebo máte istý druh nedorozumenia s druhou polovičkou či vaším šefom. Nestojí to za to, aby ste boli v depresiách. Je potrebné, aby ste sa pozbierali a ukázali svoju vytrvalosť a pracovitosť – dve cenené vlastnosti, ktoré má aj vami vybratý kôň. Potom do vášho života príde stratená romantika, pokoj a pozitívne myslenie.

пройти тест

Lev

So žiarlivosťou sa stretávate pomerne často. Viete ako vytŕčať z davu, vďaka čomu dostávate nemalé množstvo komplimentov. Nebuďte ale prekvapený, ak sa za vaším chrbtom dozviete klebety rôzneho druhu. Závistlivcov neodsudzujte, v konečnom dôsledku vás naozaj obdivujú, niekedy ich však rozhnevá váš arogantný postoj. Pokúste sa na ostatných ľudí pozerať ako na rovnocenných, nie zhora.

тест с картинками

Papagáj

Podarilo sa vám ako prvého uvidieť papagája? Jedno je isté, ste človek s neobyčajným myslením. Máte dobrú predstavivosť, ktorá vašich priateľov dokáže fascinovať, no neznámi ľudia jej nemusia vôbec porozumieť. S najväčšou pravdepodobnosťou ste veľký dobroduh, kvôli čomu sa vám občas podarí dostať sa do nepríjemnej či nebezpečnej situácie. Vďaka svojej inteligencii sa ale dostanete aj z tých najväčších problémov!

тест с картинками

Labuť

Ste zamilovaní a celý svet je pre vás krásny. Dokonca aj klebetné babky pri vchodoch a dlhé rady v supermarkete vás nedokážu vyviesť z miery. Všetky problémy sveta a množstvo povinností v práci sa vám zdajú ako úplné maličkosti. Toto krásne životné obdobie by ste sa mali pokúsiť predĺžiť čo najdlhšie alebo prinajmenšom aspoň do vašej najbližšej výplaty.

тест с картинками

Napíšte nám v komentároch, aké zviera ste uvideli práve vy! Nezabudnite tento zaujímavý článok zdieľať aj s vašimi priateľmi na Facebooku.

zdroj:takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights