sobota, 27 júla, 2024

JEDNO CVIČENIE a tri účinky: štíhly pás, silný chrbát a pružná chrbtica. Pomôže aj vám

Mnohí z nás musia väčšinu svojho času tráviť v sedavom zamestnaní. Je to chyba moderného sveta, ktorý má neraz škodlivý vplyv aj na naše zdravie. Po niekoľkoročnej práci si začnete všímať, že stav vašej chrbtice sa výrazne zhoršil. Avšak v prípade, že ti aj naďalej necháte tak, hrozí, že si narobíte omnoho väčšie nepríjemnosti.

Ukážeme vám jednoduché cvičenie, ktoré vám pomôže zbaviť sa rovno troch problémov naraz: bolesti chrbta a krížovej oblasti, ale aj prebytočného tuku na bruchu.

Bez fyzickej aktivity sa naše telo stáva menej pohyblivým a začína sa v ňom hromadiť nadbytočný tuk. To všetko sa spája so závažnými zdravotnými problémami a preto je nutné, aby ste čo najskôr začali vykonávať jednoduché cvičenia.

O nasledujúci cvik sa podelila japonská odborníčka na chudnutie.

Ide o strečingové cvičenie, ktoré pomáha aktivovať, spevniť a posilniť brušné a chrbtové svaly. Okrem toho má pozitívny vplyv na vnútornú stranu stehien. Hotový zázrak!

Vo videu nižšie uvidíte, ako Tamayo vykonáva spomínaný cvik, najskôr sa však zamerajme na jeho technické prevedenie. Pred samotným začiatkom je vhodné sa trochu zahriať, aby nedošlo k zbytočnému poškodeniu svalov. Po krátkom zahriati bude vykonávanie cviku omnoho jednoduchšie.

Počiatočná poloha: v stoji, nohy od seba, s prstami von. Špičky a kolená by mali smerovať rovnakým smerom. Nohy mierne ohnite v kolenách a pre lepšiu rovnováhu si položte ruky v bok. Následne sa nakloňte dopredu a otáčajte pravým ramenom doľava a dovnútra. Ľavé rameno ide dozadu.

упражнения для похудения живота

Mali by ste cítiť stehná, pás a svaly chrbta. Ostaňte v tejto pozícii po dobu 3 sekúnd a potom sa vráťte do počiatočnej polohy. To isté zopakujte aj s druhu stranou. Je nutné, aby boli tieto pohyby pomalé a presné, len tak pocítite napätie vo všetkých svaloch. Vykonajte 2 série po 10 opakovaní.

упражнения для похудения живота и боков

Po niekoľkých týždňoch pravidelného cvičenia zbadáte, že tuk z pása začína pomaly odchádzať, váš chrbát a oblasť krížov budú mobilnejšie a bolesti sa stanú minulosťou. Pre všetkých, ktorí vedú sedavý životný štýl, ide o nenahraditeľný druh cvičenia.

Podeľte sa o tento zaujímavý článok aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights