sobota, 27 júla, 2024

Život: TOTO JE HLAVNÝ Dôvod, prečo muži odchádzajú od žien

Súdiac podľa pozorovaní ľudí, väčšina manželských zväzkov sa rozpadá buď v prvých 3-5 rokoch, alebo keď manželstvo trvalo 20 rokov. Prečo sa manželstvá, spečatené časom, rozpadajú? Ak muž opustí ženu, zvyčajne to nie je len tak, bez dôvodu.

Muž sa predsa nemôže len tak otočiť a odísť.

Existuje teda dôvod. Nie, nie každý sa takto správa, ale existujú také prípady. Pozrite sa na to, čo je vo veci, je možné, že sa vám to nebude páčiť…

KEĎ MUŽ OPUSTÍ ŽENU

Zvyčajne sa tak deje po štyridsiatke – manželský pár vedie usporiadaný život, deti vyrástli a žijú si svoj vlastný život, zostáva teda už len robiť niečo pre vlastné potešenie. Nedá sa však povedať, že by na tom nemala podiel jeho vlastná žena. Prečo sa to deje?

Možno by sme mali vziať do úvahy moderné trendy, ktoré ženám umožňujú byť tým, čo im vyhovuje. Dôraz na prirodzený vzhľad a ponuka prijať sa taká, aká ste, a nekonečné „psychologické“ školenia o tom, ako sa mať rád, stať sa úspešným a podobne.

man walking along roadunsplash

Podľa postrehov niektorých odborníkov sa väčšina týchto stretnutí scvrkáva práve na to, ako muža správne využiť a prečo by ste sa k nemu mali správať hlavne ako k spotrebiteľovi a až potom mu prejavovať svoje city. Viete si predstaviť ženu, ktorá sa po štyridsiatke zrazu rozhodne oslobodiť sa od „mužského útlaku“ a ukázať, že v skutočnosti jej nie je hodný.

S najväčšou pravdepodobnosťou muž už dávno stratil záujem o svoju spriaznenú dušu.

Aká láska? Aká vzájomná chémia? Skôr partnerstvo, kde si každý plní svoje obvyklé povinnosti. „Partneri“ sa často navzájom tolerujú a nechcú si vytvárať zbytočné problémy. Je jednoduchšie prijať to.

A čo ten muž? Tu musíte urobiť pár krokov späť a zaspomínať si na nie tak dávnu minulosť.

Kedysi neexistovalo žiadne pozitívne vnímanie vlastného tela. Existovali však nablýskané časopisy s mimoriadne krásnymi ženami.

man wearing gray coat standing near road during daytimeunsplash

Pamätáte si váš šatník? Mini sukne, ružové legíny, podpätky a vysoká ofina spevnená lakom.

Váš muž vás jedol očami a jeho stereotyp o ženskej kráse sa formoval presne v tom období. Možno ste si vedomí toho, že mužský mozog neprijíma nové veci dobre – máme tendenciu dlho zostávať vo vizuálnych ilúziách.

Bohužiaľ, mnoho žien po štyridsiatke už nevyzerá rovnako ako predtým.

Ale o to nejde. V domácej atmosfére by mala byť láska a rešpekt a je to žena, ktorá je predovšetkým schopná to vytvárať. A hoci ste boli predtým „pripútaná“ k svojmu mužovi, strážiac rodinný krb, po návštevách spolkov, kde sa propaguje „nikto, nič, nikomu“, všetko sa zmenilo.

Objavili sa požiadavky, pravidlá, nové hranice.

Pre mužov môže byť náročné prispôsobiť sa. Verte, že mnohí sa pokúšajú hrať vašu hru, chcú, aby ste sa cítili dobre.

Ale zároveň vidia, že teraz trpia. Nechce strácať energiu snahou získať miesto vo svojom vlastnom dome. Je jednoduchšie odísť. Čo aj teda urobí. Jednoducho neexistuje spôsob, ako vyhovieť ženským požiadavkám.

woman wearing blue denim jacketunsplash

Je jasné, že žena nie je ozdoba do domu, má svoje vlastné záujmy a vlastný život. Ale bolo by skvelé, keby váš muž videl aj ako milujúcu a upravenú ženu, podľa moderných štandardov. Žena, ktorá nevytvára problémy, ale pokoj. Niektorí muži si to zaslúžia…

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights