sobota, 27 júla, 2024

Najkrajšie dievčatko pochádza z Ruska a má len 7 rokov! Pozrite sa na jej fotky

Mladé modelky v detskom veku rozdeľujú ľudí do dvoch táborov. Niektorí sa nevedia vynadívať na ich krásu a nevinnosť, no iní takýto druh činnosti nepovažujú za vhodné pre maloleté dievčatá.

Negatívnym príkladom mladého modelingu bola 14-ročná Ruska, ktorá na prehliadke v Číne zomrela.

Zlyhalo jej viacero orgánov a šanca na záchranu bola nulová.

Napriek všetkým týmto podobným prípadom existujú rodičia, ktorí aj napriek hrozbám a rizikám sa pokúšajú propagovať svoje talentované deti, len aby im zabezpečili svetlú budúcnosť. Dnes vám predstavíme mladé dievčatko z Ruska, ktoré okamžite dobylo svet modelingu, keď ju uvidíte, hneď pochopíte dôvod.

Toto je Anastázia Kňazeva a má len 7 rokov. Je nemožné, aby na seba neupriamila pozornosť – jej krištáľovo-modré oči sú jednoducho fascinujúce. Niet divu, že Anastáziu vyhlásili za najkrajšie dievča na svete.

Na sociálnej sieti Instagram má svoj vlastný profil, ktorý spravuje jej matka. Pod jej fotkami sa nachádzajú tisíce komentárov, v ktorých ľudia vyzdvihujú krásu tohto dievčatka.

Aj napriek svojmu mladému veku sa jej už podarilo podpísať zmluvy so svetovými módnymi značkami ako Gucci, Burberry, Noble People a iné.

V Rusku sa o nej prvýkrát začalo hovoriť keď sa stala tvárou obchodného reťazca „Kangaroos“, no vďaka foteniu pre značku Mischka Aoki sa stala slávnou aj v zahraničí.

Cesta mladej Anastázii do modného sveta začala pred 3 rokmi, kedy sa ju jej rodičia rozhodli vziať na odporúčanie zamestnancov do modelingovej agentúry President Kids. Všetci boli jej vzhľadom zaujatí, no ani jeden z rodičov nevedel, aký úspech na ňu bude čakať!

V súčasnosti nemá núdzu o zákazky a strach zo zaneprázdnenosti fotením určite nemá. Práve naopak, rada sa necháva fotografovať v ešte krajších outfitoch a musíme povedať, že fotoaparát ju zbožňuje.

Vo svojom voľnom čase rada spieva, hrá sa a modeluje z plastelíny – bežné aktivity, ktoré robia všetky deti v jej veku. Človek by povedal, že si svoje detstvo naplno užíva.

V modelingovej agentúre jej predpovedajú super budúcnosť a je možné, že v blízkej budúcnosti bude debutovať aj v kinách.

Želáme jej teda veľa šťastia, pretože krása a talent jej v žiadnom prípade nechýbajú. Aký názor máte na to, aby dieťa trávilo svoje detstvo v práci? Podeľte sa o vaše názory v komentároch a nezabudnite sa o tento článok podeliť aj s vašimi priateľmi na sociálnych sieťach!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights