sobota, 27 júla, 2024

6 vecí, ktoré silná žena vo vzťahu NIKDY netoleruje! Muži majte sa na pozore

Pred niekoľkými storočiami by bol takýto článok nemysliteľný a hrozil by zaň prísny trest, ak by sa silná žena pokúsila vyjadriť svoj názor alebo by sa odvážila ísť proti želaniu svojho manžela.

Nepochybne aj v minulosti existovali silné ženy, ktoré sa nedali „zlomiť“, ale aj ony si museli na verejnosti nasadiť masku pokory a podriadenosti.

Našťastie sa táto éra skončila hneď, ako im ženské hnutie pomohlo vybojovať si nezávislosť. V dnešnej spoločnosti má žena právo mať svoj názor, povedať nie, rozhodovať sa sama a určiť si, čo chce vo vzťahu.

Sú veci, ktoré kedysi ženy museli znášať bez slova, a tak boli vychovávané, aby svoj osud znášali mlčky. Dnes si však silná žena stojí za svojím a žije podľa svojich zásad.

Tu je šesť vecí, ktoré silná žena nebude od svojho partnera tolerovať!

1. Silné ženy neznášajú, keď ich niekto ovláda

Mnoho rokov boli ženy mužmi sveta zatieňované, znevažované a posudzované ako príliš slabé na to, aby dosiahli určité veci, pretože sú krehké. V skutočnosti je muž viac ako žena – fyzicky. Ale pokiaľ ide o vytrvalosť, vôľu a duševnú silu, ženu nemožno poraziť.

V dnešnej dobe silná žena dokáže všetko a nenechá sa premôcť ani ovládnuť svojím partnerom. Môžete jej vziať opraty a pokúsiť sa ju zlomiť, ale to povedie len k frustrácii a väčšiemu odporu.

2. Slová silnej ženy by sa mali oceniť

Časy, keď ženy doma miešali jedlo pri teple sporáka, vychovávali deti a počúvali, keď im manžel povedal, aby boli ticho, sú tiež preč. V dnešnej spoločnosti majú obe strany vo vzťahu rovnaké právo na slobodu prejavu.

Ak ju jedna strana druhej upiera alebo ak podceňuje slová toho druhého, vzťah sa môže zhoršiť. Silná žena chce mať nielen hlas, ale aj byť vypočutá. A ak jej to niekto upiera, nebude to tolerovať.

3. Silná žena nebude tolerovať nedostatok emocionálnej komunikácie

Emócie vždy zaujímali v živote ženy dôležité miesto, a to sa nezmenilo ani dnes. Kým muži vždy predstavovali silu, ženy predstavovali teplo a nehu. Silné ženy stále prekvitajú v citovom spojení.

Romantika ich vzrušuje a potrebujú emocionálnu komunikáciu. Bez rozhovoru a úprimného vyjadrenia emócií je vzťah odsúdený na zánik. Ak v komunikácii, podpore, emóciách, porozumení a riešení problémov nie je toto dávanie a prijímanie, silná žena nebude váhať vzťah opustiť.

4. Silná žena nebude tolerovať neúctu

Vzájomný rešpekt je vo vzťahu nevyhnutný, rovnako ako v každodennom živote. Neúcta k žene je neprijateľná. Niektoré ženy, najmä tie, ktoré boli zneužívané, sa nemusia ozvať, ale silná žena to nebude tolerovať a okamžite povie, že hranica bola prekročená.

5. Silná žena sa nedá manipulovať

Žena, ktorá presne vie, čo chce, a má jasno vo vlastných hodnotách, má aj veľmi silný zmysel pre nezávislosť a samostatnosť.

Má vlastnú predstavu o tom, čo je pre ňu správne, a neustúpi od nej. Silná žena vníma všetky formy manipulácie, takže ak sa ju budete snažiť ovládať, alebo dokonca citovo vydierať, nebuďte prekvapení, ak z vášho vzťahu odíde.

6. Ambície silnej ženy by ste mali podporovať

Silnú ženu definuje jej vôľa, jej ambície. To znamená, že vám dáva najavo, ako veľmi si verí, že sa usiluje o dosiahnutie určitého cieľa.

Okrem toho má ideály pre svoju budúcnosť, ktoré je odhodlaná dosiahnuť. Hoci to môže mnohým mužom udrieť do očí a spôsobiť, že sa budú cítiť skleslo, pretože „ona nosí nohavice“, v skutočnosti to nemá nič spoločné!

Silná žena nechce „nosiť nohavice“, ona len bojuje za svoje sny, za lepšiu budúcnosť a potrebuje dokonalú podporu svojho partnera. Nechce viesť súboj, nechce s vami súperiť, chce, aby ste jej stáli po boku a pomáhali jej, ako len môžete, keď vás bude potrebovať.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights