sobota, 27 júla, 2024

Po stretnutí so správnym dievčaťom sa muž vyliečil zo závislosti od heroínu a začal žiť zdravým životným štýlom. Dnes sa pár zmenil na nepoznanie

Kedysi mali veľa vlastných problémov, ale keď sa stretli, život sa stal krajším a lepším. Dnes sa dvojica fitness fanatikov delí o svoj príbeh, ktorý môže inšpirovať aj ostatných.

Mike Lakomowski (31) a jeho manželka Ashley (32) hovoria, že radšej trávia rande v posilňovni ako v luxusných reštauráciách pri víne a luxusnom jedle.

Manželia spolu cvičia 5-krát týždenne a dodržiavajú prísny stravovací režim.

V posilňovni sa zaľúbenci vždy navzájom silno podporujú a snažia sa využiť svoj čas tak, aby si navzájom pomohli dosiahnuť čo najlepšie výsledky.

„Máme svoje vlastné ciele. A nemáme záujem ísť von na drink alebo si dať mastný hamburger. Vieme, čo chceme dosiahnuť, a robíme to spoločne. Keď prídeme domov, môžeme si spoločne uvariť a potom pozerať filmy na Netflixe,“ povedal pár.

Dosiahnuť to však nebolo jednoduché – Ashley aj Mike sa v minulosti museli vyrovnať s vlastnými problémami. Mike bol v minulosti závislý od heroínu a Ashley ešte pred štyrmi rokmi chýbalo sebavedomie.

Mike a Ashley sa spoznali pred siedmimi rokmi. A vtedy boli úplne iní ako dnes. Ashley bola veľmi plachá, neistá sama sebou.

Mike mal nehodu a zlomil si nos.

Počas užívania liekov na nos sa dostal do závislosti od opiátov. Potom sa dostavila závislosť od heroínu.

„Trpel som ťažkou drogovou závislosťou a skončil som v liečebni. Trvalo dlho, kým som sa zotavil. Odvtedy som už nikdy neužíval,“ povedal Mike.

Na začiatku svojho vzťahu sa dvojica dohodla, že bude dvakrát týždenne chodiť do posilňovne, aby žila o niečo zdravšie.

Od roku 2016 sa rozhodli brať svoj záväzok k športu vážnejšie a začali päťkrát týždenne intenzívne cvičiť s prísnou diétou a doplnkami stravy.

„V roku 2018 som sa rozhodla zúčastniť na svojej prvej súťaži v kulturistike,“ povedala Ashley. „Bola to najväčšia amatérska súťaž v Texase a ja som sa umiestnila na druhom mieste.“

Dvojicu nadšenie pre tento šport chytilo a každý rok sa začali zúčastňovať na rôznych súťažiach. Dnes obaja pracujú ako fitnes tréneri. Spoločná práca v posilňovni vzťah dvojice len posilňuje.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights