sobota, 27 júla, 2024

Zdravotná sestra zistí, že jej nevesta je dieťa, ktoré pomáhala porodiť pred 22 rokmi.

Mary Ann Westová, pôrodná asistentka, bola začiatkom tohto roka šokovaná, keď zistila, že snúbenica jej syna je dieťa, ktoré pomáhala porodiť pred 22 rokmi.

Príbeh sa začal v roku 2001, keď sa zdravotná sestra stretla so Stacy a Matthewom Pollovcami, manželmi, ktorí sa chystali porodiť svoje tretie dieťa.

„Pôrod bol trochu komplikovaný. Stacy mala komplikácie s placentou (…),“ povedala Mary Ann pre Good Morning America. Mary Ann si tiež spomína, ako upokojovala Stacy, keď bola rozrušená, že má doma tri deti.

„Tretie dieťa sa mi narodilo len pred rokom a ja som jej len povedala: ‚Budeš mať toto dievčatko. Všetko bude v poriadku. Dala som jej radu (…) Bola to úžasná skúsenosť“.

Jedno bolo isté: nikdy si nepredstavovala, že jej tretie dieťa, chlapec Tyler, sa stretne so Stacyinou najmladšou dcérou Kelsey. Títo dvaja sa stretli v banke v auguste 2021. A tieto dve hrdličky sa zasnúbili vo februári minulého roka počas výletu do Mexika.

Aká náhoda

Počas príprav na svadobné oslavy dvojica narazila na album s fotografiami, ktorý patril Kelseyho matke. Svadobčania urobili prekvapujúci objav.

„Prezerali sme môj rodný list, aby sme našli fotografie pre naše svadobné video, a uvideli sme túto fotografiu Mary Ann,“ povedala Kelsey médiám.

Tyler okamžite spoznal tvár svojej matky. To však nie je všetko! Kelsey mi povedala, že našla aj certifikát, ktorý dostala jej matka a na ktorom bol Mary Annin rukopis.

„Boli sme takí nadšení, že sme to začali všetkým rozprávať, posielali sme správy každému, komu sme mohli. Bolo to naozaj super,“ povedala pre spravodajský portál.

Nie je naozaj prekvapujúce, že táto anekdota vyčarila Mary Ann úsmev na tvári. Bolo veľmi príjemné nájsť toto spojenie“. Dnes sú si obe rodiny veľmi blízke a vychádzajú spolu veľmi dobre.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights