sobota, 27 júla, 2024

Žena sa stane náhradnou matkou páru z Číny, ale keď sa narodia dvojčatá, test DNA odhalí prekvapivú pravdu.

Jessica Allenová sa rozhodla stať náhradnou matkou úplne náhodou. Spolu s manželom už mali dve deti, takže o nuansách tehotenstva vedela z vlastnej skúsenosti.

Jej predchádzajúce tehotenstvá boli bezproblémové, preto sa Jessica rozhodla urobiť dobrý skutok a dať neplodným rodinám šancu mať deti prostredníctvom náhradného materstva. Zaregistrovala sa v databáze a čoskoro dostala žiadosť od páru z Číny.

Náhradné materstvo nie je v Číne legálne, preto pár hľadal vhodnú osobu v Spojených štátoch. Jessicu dojal ich príbeh a žiadosť stať sa náhradnou matkou a vedela, že urobí správnu vec, ak bude súhlasiť s pomocou tejto rodine. Čoskoro potom sa začala fyzicky pripravovať na tehotenstvo, užívala vitamíny a iné lieky na plodnosť.

O niekoľko týždňov Jessica otehotnela na prvý pokus prostredníctvom umelého oplodnenia. Keď však o 6 týždňov neskôr zašla k lekárovi, s prekvapením sa dozvedela, že čaká dvojičky.

O náhradné matky je zvykom finančne sa postarať, a tak pár z Číny zaplatil Jessice 30 000 dolárov. Keď však zistili, že čaká dvojčatá, pár pridal Jessicinej rodine ďalších 5 000 USD mesačne.

Všetci boli šťastní a spokojní s celým procesom. Tehotenstvo prebehlo hladko a dvojčatá sa narodili cisárskym rezom v 38. týždni tehotenstva. Potom sa však začali samé zvláštne veci.

Jessica už pri podpise zmluvy vedela, že dvojčatá rastúce v jej lone budú s ňou minimálne hodinu. Ale hneď ako sa narodili, boli prevezené na iné oddelenie, takže ich ani nemala možnosť vidieť.

Lekári trvali na tom, že dvojčatá sú identické, ale neskôr večer Jessica videla fotografiu dvojčiat a tvrdenia lekárov spochybnila.

Jedno z detí naozaj vyzeralo ako Ázijčan, ale druhý chlapec sa mu vôbec nepodobal. Jessica bola veľmi zmätená a nevedela, čo si má myslieť. Bola však viazaná oficiálnymi právnymi zmluvami, takže nemohla nič viac urobiť.

O niekoľko mesiacov neskôr sa Jessica a jej manžel Wardell rozhodli investovať zarobené peniaze a kúpili dom. Boli veľmi šťastní, pretože konečne mohli začať novú etapu svojho rodinného života v krásnom novom dome. Nových majiteľov však zmiatla nečakaná správa od páru, s ktorým mali nedávno pomer.

Poslala fotografiu ic detí a spýtala sa Jessicy, či aj ona vidí, že sú veľmi odlišné. Celá dilema okolo dvojičiek už bola opäť v hlavách oboch párov, ale teraz sa mohli nejako pokúsiť zistiť, čo sa naozaj stalo. Pár z Číny urobil deťom test DNA, ktorý odhalil, že dvojčatá nie sú vôbec príbuzné žiadnymi pokrvnými väzbami. Ako sa to však mohlo stať?

Ukázalo sa, že ide o takmer nemožný scenár.

Keď sa Jessica pripravovala na umelé oplodnenie, mala s manželom zákonnú povinnosť zdržať sa sexu. Po tom, ako Jessica otehotnela, mohli mať opäť intímny vzťah. A tak sa stalo takmer nemožné: v tom istom čase, keď plod čínskeho páru rástol v Jessicinom lone, sa v maternici rodil druhý život – život, ktorý už Jessica a Wardell vytvorili!

Môže sa to stať len 0,3 percentám žien, ale dievča ani netušilo, že je to možné! Tu sa však začala skutočná nočná mora, pretože čínsky pár začal požadovať vrátenie peňazí, ktoré už rodina nemala.

Vyhrážali sa, že sa nevzdajú biologického dieťaťa Jessicy a Wardella, kým im nezaplatia 22 000 dolárov.

Bol to najväčší šok v Jessicinom živote.

Okrem vedomia, že jej biologický syn je niekde u cudzích ľudí, musela vymyslieť, ako získať veľké peniaze a neskončiť na ulici so svojou existujúcou rodinou. Obe rodiny sa zaplietli do série súdnych sporov, ale nakoniec Jessica získala späť svojho syna, ktorý mal už 10 mesiacov.

Prisahala si, že sa už nikdy nezapojí do náhradného materstva, pretože táto skúsenosť bola traumatizujúca. Samotná Jessica priznáva, že za túto situáciu nemôže nikto, pretože všetci konali v súlade s podmienkami zmluvy a nikto nemohol túto anomáliu predvídať.

V každom prípade sa rodina teší z nečakaného zvýšenia a dúfa, že sa im v budúcnosti podarí dostať z finančných ťažkostí.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights