piatok, 5 júla, 2024

Takto vyzerá život manželky dubajského miliardára a koľko dokáže minúť za jeden deň? Jednu vec ale robiť nemôže, ktorá je u nás bežná

Skutočne existuje čarovná arabská rozprávka, ktorá sa spieva v piesňach a rozpráva sa z úst do úst? Manželka dubajského miliardára Linda Andrade je o tom stopercentne presvedčená.

Dvadsaťštyriročná hviezda TikToku a Instagramu sa kúpe v nevýslovnom bohatstve svojho milenca a každý deň na seba míňa šesťciferné sumy. Viac o tom, čím je dubajská žena v domácnosti známa, si prečítajte ďalej.

MILIARDÁRSKA MANŽELKA

Linda Andrade sa pravdepodobne narodila pod šťastnou hviezdou. Pred 5 rokmi sa vydala za rozprávkového princa a teraz má všetko, o čom môžu pozemské ženy len snívať. Aspoň takýto obraz šíri žiarivá brunetka na svojich sociálnych sieťach. Dievča o sebe hovorí, že je influencerkou a výkonnou riaditeľkou v oblasti luxusu. Kde presne pracuje, nie je uvedené, ale kráska rozhodne nežije od výplaty k výplate.

Linda navyše vo veľkom propaguje služby svojho manžela. Ricky Andrade je obchodník s menami. Podľa jeho slov sa mu len za 3 roky podarilo zarobiť milión dolárov, pričom investoval len 1 500. Tento muž nešetrí peniazmi pre rozmary svojej milovanej. Apetity dievčaťa sú ohromujúce!

Na čo míňa svoje financie manželka miliardára? Na oblečenie od luxusných značiek, pochúťky, zábavu a hazardné hry. Napríklad nedávny šek z „obyčajnej stredy“ predstavoval celkovú sumu 216 789 dolárov. Dubajská insta-žena raz obedovala v reštaurácii za 229 141 dolárov, pričom len čokoláda ju stála 7 210 dolárov.

Ricky jej potom daroval sadu zlatých šperkov za takmer štvrť milióna dolárov. A aby si jej obľúbenec oddýchol a dobre sa zabavil, dobil jej kartu na 52 210 dolárov – „pre zábavu“. Linda je veľkou fanúšičkou kasín a hazardných hier, suma na vkladoch často presahuje milión dolárov.

Život v luxuse

Ak tieto rozprávkové sumy prepočítame podľa kurzu rubľa, zistíme, že Linda minula na zábavu viac ako 5 miliónov a v reštaurácii si naraz vyšla až na 23 miliónov. Dievča je presvedčené, že ju banka Wells Fargo miluje. Všimnite si, že patrí medzi 5 najväčších bánk v Spojených štátoch.

Predplatitelia „dubajskej domácej pani“ majú čas len zdvihnúť čeľusť z podlahy, keď sledujú, ako dievča skvapalňuje peniaze. Niektorí poukazujú na to, že jej náhodné stredajšie míňanie by mohlo niekomu zásadne zmeniť život. Linda si medzitým kúpi ďalšiu zlatú tehličku alebo kabelku Chanel, pričom na Instagrame cituje slávneho rodiča značky: „Skromnosť je vrcholom elegancie!“.

Je ťažké byť miliardárovou manželkou

Je pravda, že aj v tomto ideálnom obraze sveta sú tmavé miesta. Podľa Lindy sa jej život sotva dá nazvať jednoduchým.

V jej manželstve je veľa znepokojujúcich a nebezpečných momentov, ktoré dievča nazýva „najhoršími“. Napríklad zakaždým, keď Andrade odchádza z butiku obťažkaný taškami so šperkami a luxusným tovarom, bojí sa, že ju okradnú. Linda sa tiež veľmi obáva, že jej ukradnú mladého a bohato vyzerajúceho manžela. Tento strach jej nedá spať.

Aj dievča lamentuje kvôli množstvu pochúťok, ktoré sa jej zunujú. S manželom často cestujú a blogerka je z dlhých ciest a letov veľmi unavená. Okrem toho jej manžel nedovoľuje šoférovať a kupuje si príliš veľa drahého oblečenia.

Aby natrela nos možným konkurentom, musí dievča vždy vyzerať na sto percent. Denne navštevuje SPA-salón a nešetrí peniazmi na značkovej spodnej bielizni. Linda navyše uvažuje o tom, že svojho obľúbeného dediča obdaruje. Brunetka očakáva, že ak sa narodí chlapec, dostane prsteň s modrým diamantom a ak dievča, tak s ružovým.

Instadiva sníva aj o špeciálnej párty, na ktorej by oznámila pohlavie bábätka. V deň „X“ sa Burdž Chalífa – najvyššia budova sveta – rozsvieti na ružovo alebo modro. Internetoví používatelia odhadujú, že takúto službu si možno objednať za 100 000 dolárov. Peniaze pre budúcich rodičov!

Linda Andrade nie je známa len na internete: nedávno o nej písal anglicky písaný denník Khaleej Times. Čo si myslíte o blogerke milionárke? Čo si myslíte, aká budúcnosť čaká túto ambicióznu krásku? Podeľte sa o svoj názor v komentároch.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vydala som sa za moslima a som pripravená hovoriť o živote v Turecku bez okolkov

Svetlana je ruská blogerka, ktorá samú seba vtipne nazýva...

Lekárka sa vyliečila zo štvrtého štádia rakoviny. Toto je to, čo odporúča každému jesť

Doktorka Odile Fernandezová je príkladom odvahy a odhodlania v...

Prečítaj si aj

Vydala som sa za moslima a som pripravená hovoriť o živote v Turecku bez okolkov

Svetlana je ruská blogerka, ktorá samú seba vtipne nazýva...

Lekárka sa vyliečila zo štvrtého štádia rakoviny. Toto je to, čo odporúča každému jesť

Doktorka Odile Fernandezová je príkladom odvahy a odhodlania v...

Tieto znamenia zverokruhu môžu mať v živote výnimočnú smolu. Patríte medzi ne?

V astrológii má každé znamenie zverokruhu svoje jedinečné vlastnosti,...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

Rodičia hľadali svoju nezvestnú dcéru 24 rokov. Pátranie prinieslo ovocie po tom, čo sa otec zamestnal ako taxikár

Po 24 rokoch neustáleho hľadania manželský pár v Číne konečne našiel svoju nezvestnú dcéru. Wang Mingqing mala len tri roky, keď zmizla.Dievčatko zmizlo 8....

„Pamätám si, že som mala dcéru, ale podľa testu DNA nie som jej biologická matka, ale môj manžel je jej biologický otec.“

Chelsea a Jake sú rodičmi šesťročného dievčatka Maggy. Jakeova matka si však z nejakého dôvodu vzala do hlavy, že dieťa v skutočnosti nie je...

Vydala som sa za moslima a som pripravená hovoriť o živote v Turecku bez okolkov

Svetlana je ruská blogerka, ktorá samú seba vtipne nazýva aj „manželkou tureckého sultána“. Aj ked' v Istanbule pred manželstvom žila viac ako rok, svojho...
Verified by MonsterInsights