štvrtok, 24 októbra, 2024

„Chodila som s mužom 6 týždňov, kým som zistila, že je ženatý – jeho manželke to zlomilo srdce, keď to zistila.“

Christina Gavinová si myslela, že má šťastný vzťah s mužom, ktorého spoznala na zoznamke, kým jej matka nezistila, že je ženatý.

Dvadsaťosemročnú Christinu matkino odhalenie šokovalo a povedala, že sa cítila, akoby dostala ranu do brucha, a hanbila sa za to, čo sa stalo.

Christina z Kalifornie si spočiatku sľubného muža našla v zoznamovacej aplikácii po tom, čo bola väčšinu života slobodná. Začali spolu chodiť krátko po jej 27. narodeninách a spočiatku išlo všetko skvele, priam rozprávkovo.

Vynaložil veľa úsilia na zorganizovanie prvého rande, ktoré sa ukázalo ako veľmi romantické, a potom sa stretli ešte niekoľkokrát. Časom si však Christina všimla niektoré nezrovnalosti v jeho správaní alebo slovách – napríklad to, že mal vždy na oblečení psie chlpy, hoci tvrdil, že psa nemá, alebo že ju nikdy nepozval k sebe domov.

Najprv požiadala priateľa, aby urobil nejaké vyšetrovanie, a spočiatku sa zdalo, že je všetko v poriadku. Jej matka sa však pozrela aj na dcérinho priateľa a našla nájomnú zmluvu s jeho menom a menom neznámej ženy – a videla, že majú rovnaké priezvisko.

Potom urobila ďalší prieskum a zistila, že tento muž je v skutočnosti už 9 rokov ženatý.

„V skutočnosti to bola moja mama, kto si preveril minulosť a na prvý pohľad všetko vyzeralo úplne normálne, všetko ukazovalo, že je presne ten, za koho sa vydáva,“ vysvetlila Christina.

„S mužom som chodila 6 týždňov, kým som zistila, že je ženatý – jeho manželke to zlomilo srdce, keď to zistila.“

„Ale v jeho prenájme boli dvaja ľudia s rovnakým priezviskom a ja viem, že to nie sú mená jeho bratov,“ dodala.

„Moja mama potom našla jeho svadobnú webovú stránku a tak sme sa to dozvedeli.

Spala som, mama mi stále volala a hovorila, že so mnou veľmi chce hovoriť. Tak som povedala, že mi je to jedno, porozprávame sa ráno.

Potom mi zavolala o piatej ráno, pretože nemohla spať, a povedala mi, že muž, s ktorým som chodila, je už ženatý. Najprv som mu neverila. Potom som si v duchu prešla všetky svoje interakcie s ním a nakoniec som si na Instagrame našla jeho manželku, pozrela som si všetky jeho fotografie a videla som ich spoločné fotky,“ povedala Christina.

Christina zistila, že počas 6 týždňov ich vzťahu jej hovoril polopravdy – vo všeobecnosti robil presne to, čo jej povedal, ale nepriznal, že to robí so svojou manželkou.

Spočiatku si myslela, že by mohlo existovať jednoduché vysvetlenie – napríklad, že už nežije so svojou manželkou, ale ešte nie sú rozvedení, a pre istotu išla najprv za tou druhou ženou.

„Potvrdila, že sú stále manželia, stále spolu žijú – a neplánujú sa rozviesť,“ povedal o rozhovore so svojou ženou. „Vtedy som ho konfrontoval. Povedal, že sa chce rozviesť, na čo som mu odpovedal, že to jeho manželka nepovedala.“

Christina však tiež poznamenala, že muž bol prekvapivo ľahostajný. „Dalo sa povedať, že bol s tým konfrontovaný už mnohokrát a bolo mu to jednoducho jedno. Veľmi som sa obávala, že jeho manželka sa na mňa bude hnevať, ale nebolo to tak. Mala zlomené srdce – potvrdilo sa jej to, čo už roky tušila,“ povedala Christina.

foto Christina Gavin/Instagram

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Z adoptovaného dievčatka sa vykľula 20-ročná žena – rodina tvrdí, že sa ich pokúsila zabiť

Príbeh Natalie Grace Barnettovej sa dostal do povedomia celého...

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii...

Prečítaj si aj

Z adoptovaného dievčatka sa vykľula 20-ročná žena – rodina tvrdí, že sa ich pokúsila zabiť

Príbeh Natalie Grace Barnettovej sa dostal do povedomia celého...

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii...

Podľa teórie kvantovej nesmrteľnosti môžeme byť v skutočnosti všetci nesmrteľní

Teória kvantovej nesmrteľnosti pochádza z 80. rokov minulého storočia,...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

Z adoptovaného dievčatka sa vykľula 20-ročná žena – rodina tvrdí, že sa ich pokúsila zabiť

Príbeh Natalie Grace Barnettovej sa dostal do povedomia celého sveta, keď jej adoptívni rodičia Kristine a Michael Barnettovci tvrdili, že 10-ročné ukrajinské dievčatko, ktoré...

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii výnimočným obdobím, keď hromadne navštevujeme miesta odpočinku našich blízkych. Bohužiaľ, zvýšený pohyb na cintorínoch priťahuje...

Terorista, ktorý utiekol z väzenia, spustil paľbu na pápeža. Po 2 rokoch za ním prišiel pápež do väzenia…

Musíte byť neuveriteľne silný a mať zlaté srdce, aby ste odpustili človeku, ktorý vás takmer priviedol do hrobu.Čo asi cítil pápež Ján Pavol...
Verified by MonsterInsights