VIDEO: V Bratislave zrazil vodič chlapca na prechode, ten letel niekoľko metrov

Keď prechádzate cez prechod, vždy si musíte dávať pozor či nejde žiadne auto. To isté musia urobiť aj vodiči, ktorí musia dávať pozor, či niekto neprechádza cez prechod. Stačí pár sekúnd nepozornosti a nešťastie je na svete. Vždy je lepšie nech si to odnesú plchy auta, ako človek do ktorého narazí auto.

Nasledujúca dopravná nehoda sa stala v Bratislave, pri ktorej došlo k nehode medzi chodcom a autom. Tá sa stala koncom októbra na Panónskej ulici v Petržalke.

 

Na videu sa snaží muž prejsť cez prechod spoločne so ženou. Na zábere je vidno, že chodec pri pechádzaní máva prvému autu, ktoré mu zastaví, ale druhé ho naberie na kapotu a zrazí. Podľa svedkov sa vodič hral s mobilom a nevenoval dostatočne pozornosť pri jazde. Chlapec našťastie hrozivú zrážku prežil Pozrite si video.

 

zdroj:topky

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: V Bratislave zrazil vodič chlapca na prechode, ten letel niekoľko metrov”