Čo znamená milovať ženu, ktorej vyhovuje život osamote?

Dievča, ktoré si o sebe myslí, že bude navždy samé, nie je ani padavka a ani samotárka.

Je iba unavená z rozdávania lásky a následného zistenia, že nikto jej lásku neopätuje. Možno sa iba v láske mnohokrát sklamala, alebo je jej lepšie samej. Určite sa ale neľutuje.

To dievča potrebuje iba vlastný priestor.

Nechce byť obmedzovaná a útechu hľadá v tom, že je sama sebou. Nie je osamotená. Nechajte jej čas. Buďte trpezlivý.

A vie, čo si zaslúži.

Nedostane sa do vzťahu pre nič za nič. Poučila sa z minulosti, že usadiť sa nie je ono. Aby s niekym začala randiť, musí ísť o výnimočnú osobu. Ak si vás vyberie, musíte byť unikátny. Nesklamte ju. Presvedčte ju, že urobila správne rozhodnutie, keď si vás vybrala.

Je veľmi silná osobnosť.

Miluje robiť veci ktoré chce a ako chce. Nikdy neprosí o súcit či priazeň. Má svoju hrdosť a nepotrebuje žiadneho muža aby ju zachránil. Ak ste s ňou, nepotláčajte jej nezávislosť. Neberte jej dušu. Nechajte ju robiť veci po svojom. Nepodceňujte jej silu.

A je naozaj šťatná.

Vie, kto je a je bezľútostná. Je na seba pyšná. Dajte jej dôvod na to, aby bola na seba ešte viac pyšnejšia. Dajte jej dôvod aby sa milovala ešte viac. Ukážte jej, že ju nebudete iba ľúbiť, ale budete si ju vážiť taká aká je a nebudete ju chcieť nikdy zmeniť.

Ak milujete ženu, ktorá si myslí, že ostane navždy sama, postupom času odhalíte časť jej srdca, o ktorej ani netušila.

Je zvyknutá na to byť sama sebou.  Je zvyknutá robiť veci sama. Ak ju milujete, začnú sa otvárať dvere, o ktoré mali ostať navždy zatvorené. Dokážte jej, že dokáže byť zamilovaná a zároveň nezávislá. Dokážte jej, že je schopná čistej a úprimnej lásky. Predstavte jej kompletne novú stránku jej osobnosti.  

Milovať túto ženu znamená ukázať jej, že hoci je silná a svojpomocná, zaslúži si skutočnú lásku, ktorá ju urobí ešte silnejšou.

Zdroj: http://thoughtcatalog.com/

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Čo znamená milovať ženu, ktorej vyhovuje život osamote?”