Ako môžete diverzifikovať svoj intímny život

Hovorí sa, že sex je dobrý pre postavu, pretože v procese intímneho zblíženia a milovania ľudia spaľujú kalórie a strácajú na váhe. Ale sex môže byť užitočný aj inak, no musíte si ho vedieť okoreniť správnym spôsobom.

Ľudia môžu byť so svojim intímnym životom spokojní, aj keď používajú na milovanie iba jednu pozíciu. Hlavná vec je, že vyhovuje obom. Ale prečo neskúsiť niečo iné? Koniec koncov, dokonca aj toho najkvalitnejšieho jedla sa po čase prejeme.

Bohužiaľ, sexuálna erudícia a jej praktická aplikácia neznamená, že všetci ľudia budú nadanými milovníkmi. Napriek tomu vedomosti a používanie určitých erotických pomôcok, ako sú napríklad rôzne vibrátory, obohacuje váš intímny život a nudu v posteli zaháňa. Okrem toho pomáha riešiť problémy súvisiace nielen s pohlavím.

Dobrý dôvod na sex?

Zamerať sa len na skutočnosť, že sex je dobrá fyzická aktivita, nie je príliš ideálne. Áno, počas sexuálnej intimity sa metabolizmus zrýchľuje. Nakoniec aj špeciálne Venušine guličky sa postarajú o posilnenie svalstva intímnych partií ženy, ale prinášajú aj príjemné potešenie.

Avšak priemerná dĺžka pohlavného styku je krátka, nikto nevydrží dlho. Pol hodiny, sú dosť nerealistické čísla pre väčšinu obyčajných ľudí. Iba mladí sú schopní sexuálnych maratónov a dokonca ani nie na úkor jedného, ​​ale niekoľkých sexuálnych kôl, alebo pod vplyvom stimulantov.

Sex nám dáva oveľa viac

Cvičí kardiovaskulárny systém a v niektorých prípadoch z vás urobí mladšieho človeka. Ale sex nie je všeliekom, ale iba jedným z prvkov zdravého životného štýlu. Ak ho porušujete fajčením a nadmernou konzumáciou alkoholu, je jasné, že to nebude fungovať ani v posteli.

Zmierňuje stres a depresiu

Sex je veľmi silný spôsob, ako zlepšiť vašu náladu. Faktom je, že počas intimity sa uvoľňujú špeciálne látky – endorfíny alebo inak povedané hormóny radosti a šťastia. V dôsledku toho sa zlá nálada mení na príjemné pôžitky, a my sme znova pripravení užívať si život. Nezabudnite však ani na zariadenie. Jednoduchý spálňový nábytok dokáže robiť s našou psychikou doslova zázraky. Tak sa o tom všetkom teraz presvedčte.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako môžete diverzifikovať svoj intímny život”