Dlho očakávaný film o Černákovi sa v kine objaví budúci rok. Kto bude hrať Bossa?

Mikuláš Černák, obávaný mafián odsúsený na doživotie, ktorého sa báli bežní ľudia ale aj zložinci na celom našom území, inšpiroval filmových tvorcov k vytoreniu celovečerného filmu o jeho osobe. Tento človek vo väzení sedí za nohonásobné vraždy a údajnu spoluprácu s tajnými službami.

Černák je vo väzbe od roku 1998, kedy sa začala éra novej vlády, čo spôsobilo, že sa už z väzenia doteraz nedostal. Rok pred tým sa dokonca sám prihlásil na políciu po tom, čo sa na jeho osobu vydal zatykač. Černák si myslel, že ak sa prihlási sám, z väzenia sa dostane veľmi jednoducho a to najmä kvôli jeho známostiam, no nepomohlo to.

Ak očákávate, že táto legenda 90. rokov  bude stvárnená slovenskými alebo českými hereckými hviezdami, sklameme vás. Aj ked‘ sa produkcie filmu ujala česká agentúra NOGUP Agency, hlavné postavy budú hrať zrejme zahraniční herci. Táto agentúra doteraz vytvorila filmy ako napríklad  Czech Made Man, Hranaři, či Lída Baarová.

Boss bossov, ako Černáka nazývali jeho kolegovia, sám schválil túto filmovú snímku, ktorá by mala výjsť na svetlo sveta už začiatkom roku 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=cOJqrfbxHVI

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dlho očakávaný film o Černákovi sa v kine objaví budúci rok. Kto bude hrať Bossa?”