sobota, 27 júla, 2024

Šokujúci prípad z Prahy: Taxikár vyhodil nevidiacu ženu z vozidla!

Nedávno sme Vás informovali o incidente, kedy vychovávateľky vystavili riziku 13 detí, keď s nimi prebehovali cez železničné priecestie. Ten sa odohral v mestskej časti Prahy – Řeporyje a k ďalšiemu vážnemu incidentu tentokrát došlo v mestskej časti Žižkov. Taxikár služby Bolt mal tak z auta vyhodiť nevidiacu ženu ako informuje portál Blesk.

 

Celý incident začal tým, že spomínaná nevidiaca žena sa stratila v okolí Žižkova. Preto vyhľadala pomoc recepčnej v hoteli Theatrino, ktorá jej objednala taxík cez aplikáciu Bolt z mobilu poškodenej. “Požiadala ma či by som jej zavolala taxík. Mala v ruke telefón s pripravenou aplikáciou. Vodič prišiel asi za 3 minúty, odprevadila som ju k autu a pomohla ju usadiť. Ona si posunula prednú sedačku a jej [vodiaci] pes skočil dnu k jej nohám,” potvrdila pre portál Blesk recepčná.

https://www.instagram.com/p/BETKKpDqsZV/

No taxikár mal tak namietať, že psa vo svojom aute neodvezie. “Nasadla som do auta a za mnou nastúpil pes. Vodič mi povedal, že psa nezoberie. Ja som mu odpovedala, že sa bez neho nezaobídem, pretože som nevidiaca. Povedal mi, že ho to vôbec nezaujíma a aby som vypadla,” spomína na incident poškodená pani Květa. Recepčná tvrdí, že sa s nevidiacou ženou vodič dohadoval a psa by nezobral pretože by “mal celé auto od chlpov”

 

Po tom čo z pasažierkou odišiel sa do práce vrátila aj recepčná no po krátkom čase začula krik. Keď recepčná vybehla von videla pani Květu uprostred vozovky, tak jej pomohla postaviť sa. Tento incident mal aj svedkyňu, ktorá všetko zdokumentovala a zavolala políciu. Navyše si pani Květa v aute zabudla paličku, ktorú jej cez okno na cestu vyhodil vodič taxíka. 

https://www.instagram.com/p/B8tmuhNlWJF/

Ilustračné foto

Prípad rieši polícia

Spoločnosť Bolt sa k incidentu už vyjadrila a zaujala patričné opatrenia. “Okamžite potom čo sme sa o tomto incidente dozvedeli, sme daného vodiča našli a na našej platforme sme ho zablokovali. S vodičom sme v úzkom kontakte a zisťujeme od neho podrobnosti,” tvrdí Jan Novosad, mediálny zástupca spoločnosti Bolt. Spoločnosť sa skontaktovala aj z poškodenou pani Květou a za incident sa jej ospravedlnili a zároveň jej ponúkli asistenciu a súčinnosť ak sa rozhodne kontaktovať políciu. V skutočnosti polícia už tento prípad rieši a je kvalifikovaný ako priestupok podľa informácii hovorkyne pražskej polície Violety Siřišťovej.

 

Celé video z incidentu si môžete pozrieť tu:

https://www.facebook.com/CT24.cz/videos/183960892859430/

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights