sobota, 27 júla, 2024

Budú Slováci vďaka tomuto seriálu známi vo svete? Očakávaný seriál mieri aj na Netflix!

Ešte minulého roku sme Vás informovali o pripravovanom seriáli v spolupráci TV JOJ a Wandal Production. Jedná sa o historický seriál s fantasy prvkami – Slovania (The Slavs). Ten mal v týchto dňoch debutovať na obrazovkách TV JOJ no pandémia koronavírusu prípravu seriálu spomalila. Okrem vysokého rozpočtu stoja za zmienku aj ambície urobiť zo seriálu svetovú senzáciu, ktorá pomaly ale isto mieri na známu streamovaciu službu Netflix.

https://www.instagram.com/p/B39L9jvHjTH/

 

Celý príbeh je zasadený do 7. storočia , sledujúci život obyvateľov Karpatskej kotliny. Jednou z hlavných hrdiniek príbehu je Draha, ktorá pri ceste za poznaním samej seba stretne záhadného Vlada. Ten sa ako vyvrheľ snaží opäť začleniť do spoločnosti. Druhá linka deja sa zameriava na cieľavedomého bojovníka Radúza, ktorý sa s manželkou Ladou snaží o dieťa no márne. Tento seriál má tak divákom ukázať kultúru, zvyky a spôsob života našich predkov.

 

Budú Slovania známi vo svete?

Čo sa týka hereckého obsadenia, je sa naozaj na čo tešiť. No je dosť zjavné, že väčšiu časť zo 4-miliónového rozpočtu ukrojili herci ako Tomáš Maštalír, Dušan Cinkota, Zuzana Fialová, Polina Nosykhina, Oleg Mosyichuk, Juraj Loj či Marek Vašut. Doterajší rekord týkajúci sa výšky rozpočtu držal seriál 1890 no Slovania predstavujú dvojnásobok jeho rozpočtu.

Okrem iného prezradila producentka Wanda Adamík Hrycová, že sa seriál Slovania môžu zaradiť aj do ponuky Netflixu. Kvôli koronakríze je síce produkcia v sklze, keďže sa aj natáčalo na Ukrajine, no podľa slov producentky je pilotná časť na ceste na známu streamovaciu službu.

https://www.instagram.com/p/B3wDgbrHnRZ/

 

Streamovacia služba Netflix pre Slovákov však nie je žiadnou neznámou. V jej ponuka sa dokonca nachádzajú aj slovenské filmy Trhlina a Čiara. Popularitu Netflixu potvrdila aj sledovanosť seriálu Narcos, ktorý odvysielala RTVS. Síce ešte nie je jasné, kedy sa seriál dostane na obrazovky TV JOJ, za trailer si už tvorcovia vyslúžili chválu. Pozitívne ohlasy prišli najmä z Poľska, keďže téma seriálu je blízka okolitým krajinám slovanského pôvodu.

 

Budete tento seriál sledovať aj Vy?

foto: https://putlocker123.me/

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights