Matovič je na tenkom ľade: Za urazenie prezidentky mu Monika Beňová vynadala do bláznov!

Ešte včera sme Vám priniesli článok o Igorovi Matovičovi a jeho statuse týkajúceho sa nových opatrení. Navrhol aby deti pri nástupe do školy nosili prvé 2 týždne rúško. Tento návrh sa stretol s vlnou kritiky no nakoniec prešiel. No tento návrh nie je až tak podstatný ako to, že vo svojom statuse nepriamo urazil prezidentku Čaputovú aj zastupujúcu generálnu prokurátorku. Dôvodom malo byť prezidentkine veto pre zákon, ktorý mal dovoliť “sledovanie” nezodpovedných navrátilcov zo zahraničia.

Opäť sa zbláznil

Monika Beňová, poslankyňa za stranu SMER-SD, mu prostredníctvom poslala tvrdý odkaz. “Zdá sa to prakticky nemožné, ale predseda vlády I. Matovič včera opať prerazil dno. Jeho vlastné. Urazil p.prezidentku, zastupujúcu generálnu prokurátorku a trepal také nezmysly, že musel byť buď pod vplyvom nejakých liekov alebo sa opať zbláznil,” napísala v úvode. Odsúdila aj jeho výrok, že “už mentálne opustil” Fond vzájomnej pomoci. Beňová tak tvrdí, že to použil iba ako vlastný a marketingový ťah koalície, ktorý uzrel svetlo sveta len nedávno.

V druhej časti svojho statusu krúti Beňová hlavou aj nad tým ako to všetko média ignorujú. “Keby sme toto “predvádzali” ktokoľvek iný, tak ešte rok je to pripomínané v akomkoľvek článku,” vysvetľuje. Na túto skutočnosť apelovali aj komentujúci, keď Matoviča obvinili z podplácania médii.

 

Zdroj: facebook.com/monikabenovaep

 

Celý status aj s komentármi si môžete prečítať tu:

https://www.facebook.com/monikabenovaep/posts/10151431928769969

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič je na tenkom ľade: Za urazenie prezidentky mu Monika Beňová vynadala do bláznov!”