Po smrti manželky sa na istý čas odmlčal. John Travolta spomína na svoju zosnulú manželku v deň jej narodenín

Ešte v júli tohto roku sme Vás priniesli informáciu, že po dvoch rokoch boja s rakovinou prsníka zomrela americká herečka a manželka Johna Travoltu, Kelly Preston. Herečka tak svoju chorobu pred verejnosťou tajila.

Po jej smrti sa tak na istý čas odmlčal zo sociálnych sietí no o mesiac pridal na svoj Instagram dojímavú spomienku na svoju manželku. Dokonca aj v deň jej narodenín si na ňu zaspomínal a na svoj Instagram pridal ich svadobnú fotografiu.

 

“Moja dcéra, Ella Travolta a ja tancujeme na maminu pamiatku. Jedna z najobľúbenejších Kellyních veci, tancovanie so mnou,” napísal k videu po mesačnej odmlke. Ako už spomenul v popise, maminu pamiatku si z ich dcérou pripomenuli tancom. V deň Kellyních narodenín, 13. októbra, pridal ich svadobnú fotografiu po boku svadobnej fotografie Travoltových rodičov. Do neba tak Kelly poprial k narodeninám všetko najlepšie a rozcítil sa aj o tom, že je krásne vidieť fotku jeho rodičov hneď vedľa ich svadobnej fotky.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Po smrti manželky sa na istý čas odmlčal. John Travolta spomína na svoju zosnulú manželku v deň jej narodenín”