Najznámenjší starosta o liečení Ivermectinom. V žilách mu vrie krv, pretože…

Kontroverzný starosta Dvorov nad Žitavou, Branislav Becík, v novom videu zosumarizoval ako bola liečba Ivermectinom úspešná v ich obci.

Becík tak išiel proti prúdu, protestoval proti testovaniu a peniaze investoval do vitamínov a respirátorov pre seniorov v jeho obci.

Prednedávnom sme Vás informovali aj o tom ako pre miestnu ambulanciu zabezpečil liek Ivermectin.

Po týždni tak prichádza s dobrými správami a vláde spolu s premiérom posiela silný odkaz!

Dôvod na úsmev

Vo svojom videu tak Becík ozrejmil, že sa vždy riadi radami odborníkov, ktorých si naozaj váži. Rovnako ich tak poslúchol aj pri nákupe Ivermectinu do miestnej obvodnej ambulancie.

“Dnes, milí priatelia, mám dôvod na úsmev. Ono to fakt funguje.

Mali sme pacientov s pretrvávajúcimi vysokými horúčkami, mali sme pacientov, ktorí boli už úplne nevládni, ktorým musela doktorka doslova vložiť liek do hrdla a do dvoch dní sami volali, že sa cítia lepšie. Do 48 hodín dali o sebe vedieť, že sú v poriadku,”

 skonštatoval radostne Becík. Zároveň sa poďakoval obvodnej lekárke, ktorá osobne navštevovala chorých a podávala im lieky. Podľa jeho slov tak za 7 dní pomohli už 20-tim ľuďom.

Lieky sú zadržané na hraniciach

Nasadenie Ivermectinu chorým v obci má teda 100%-tnú spoľahlivosť. No aj napriek týmto dobrým správam ho mnoho vecí rozčuľuje. Láme si hlavu nad tým koľkým ľuďom sa už mohlo týmto liekom pomôcť a zároveň odľahčiť tak nátlak na nemocnice a zdravotníkov.

Preto ho rozhorčil aj fakt, že mnoho liekov, ktoré by mohli ľuďom pomôcť tak vláda zadržiava v colných skladoch na hraniciach.

“Vyzývam Vás, vládni predstavitelia, aby ste okamžite uvoľnili liek našim ľuďom, ktorí si ho kúpili, lebo tento liek skutočne pomáha.

Pýtam sa Vás Matovič a spol., čo je skutočným dôvodom zadržiavania tohto lieku? To Vám nestačilo, že Vašou neodbornosťou prišli rodiny o svojich blízkych?” útočí na vládu a premiéra.

 

Celé video si môžete pozrieť tu:

 

IVERMEKTÍN SKUTOČNE POMÁHA

Tu mám dôkaz, že včasná liečba ivermektínom, skutočne zachraňuje ľudské životy. Dnes je už nad slnko jasnejšie, že tisíce ľudí na Slovensku nemuseli zomrieť. A vláda Igora Matoviča o tom vie! No nedovolila to! Svoje zlyhanie – čo sa liečenia týka, ako aj zbabrané testovanie dnes zakrýva teátrom okolo vakcín.
Keď raz pravda vypláva na povrch, verím, že spravodliví sudcovia nebudú prihliadať na nejaký papier s trebárs aj histriónskou poruchou osobnosti!

Uverejnil používateľ Branislav Becík Štvrtok 4. marca 2021

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najznámenjší starosta o liečení Ivermectinom. V žilách mu vrie krv, pretože…”