sobota, 27 júla, 2024

Ako sa prestáť báť, že váš muž odíde za mladšou?

Táto téma zaujme určite nejedného človeka, najmä predstaviteľky nežnejšieho pohlavia. Žena sa rozhodla podeliť sa o svoj príbeh a píše, že žije v manželstve už 20 rokov, spolu s manželom vychovali deti a všetko bolo v poriadku, ale v určitom okamihu sa ich vzťah začal ochladzovať, zhoršovať.

Teraz má obavy, že si zbalí svoje veci a odíde za mladšou. Hoci má menej ako 50, vyzerá veľmi dobre, bez akýchkoľvek zdravotných problémov.

Pouvažujte spolu s nami a povedzte si, čo by ste robili v takejto situácii.

architektúra, blond vlasy, bočný pohľad                                                                                                                         Pexels

 

Ide o pomerne bežný strach týkajúci sa súčasných manželstiev. V modernom svete sa ľudia sa k sebe často správajú pomerne nedbanlivo.

Príbuzní môžu tiež pridať olej do ohňa svojimi radami o vzhľade a živote Z toho dôvody naše komplexy rastú a strach nezmizne. Ponúkame vám niekoľko tipov, ktorým sa by ste sa mali vyhnúť vo vašom vzťahu.

Čo hovoria psychológovia

Nemali by ste sa snažiť byť znova mladí. Je lepšie prijať to, kto ste a je dôležité, aby ste zodpovedali vášmu stavu a veku. Trendy mladých ľudí v podobe priliehavého oblečenia či plastík – to všetko už vybočuje z rozumného vnímania vášho veku.

Žiarlivosť. Ak ste na svojho muža nikdy predtým nežiarli a teraz ste začali, je to pre neho alarmujúca situácia. Uvidíte, že sa mu zapáči názor, že mladšie sú lepšie. A budete to vy, kto mu vštepil tento názor.

Ukážte mu, že ste pre neho stále atraktívna a je sa na čo pozerať. Samozrejme, tým sa nevyrieši hlavný problém, nezbavíte vás to strachu. Dočasne si možno dvihnete svoje sebavedomie, ale eufóriu opäť vystrieda neuróza, pretože v tomto riešení nenájdete žiadne východisko.

byť spolu, datľa, dátumPexels

 

Tento problém má iné korene a nevzniká preto, že ste staršia. Je to všetko o základoch vášho vzťahu. Napokon, ak vás nespája nič spoločné, o akom vzťahu tu môžeme hovoriť? Predpokladajme, že ste sa zosobášili kvôli neplánovanému tehotenstvu, vychovali ste dieťa spolu, urobili ste pre neho všetko. A teraz má dvadsať, vyrástol a žije si svoj život. A čo zostalo vám?

Toto je rétorická otázka, pretože počas tej doby ste si na to zvykli, zažili spolu mnoho udalostí a vybudovali si celý svet. Zničiť to bude skutočná katastrofa. A nemyslíte, že váš muž ničomu nerozumie a nič necíti. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude chyba. Pozrime sa, ako spoločne zahriať chladnúce city.

atraktívny, bozk, bradaPexels

 

Vydajte sa na spoločný výlet, na okružnú plavbu alebo len na prechádzku. Toto je romantika a dobrodružstvo a hrejivý pocit, keď osoba, ktorú milujete, je vo vašej blízkosti. Neuveriteľný pocit!

Kto iní ak nie vy? Áno, každý má svoje vlastné záujmy, ale je absolútne nevyhnutné dať si spolu raňajky alebo večeru. Môžete si uvariť niečo chutné, ​​naplánovať si rozpočet a diskutovať o budúcich nákupoch.

atraktívny, brada, čelenkaPexels

Doprajte si spoločne strávený čas aspoň raz týždenne. Napríklad, v piatok večer. Alebo v nedeľu ráno. Spojte sa ako rodina a preskúmajte reštaurácie, múzeá, zábavné parky a nákupné strediská. S deťmi, vnúčatami alebo priateľmi.

Pamätajte, že iba v diskusii sa rodí pravda. V praxi to vyzerá takto: ak existuje problém, mali by ste o ňom vždy diskutovať, povedať si, aké sú vaše obavy a čo vás znepokojuje. Aj po dvadsiatich rokoch manželstva môžeme byť úplne iní a telepatia ešte nebola vynájdená. Komunikujte o všetkom na svete a nevynechávajte ani svoje pocity.

Všetko sa dá aplikovať aj na silnejšie pohlavie. Rada pre nich: ak sa vaša žena bojí, pomôžte jej vyrovnať sa s týmto strachom.

Ak už sa partner predsa len rozhodne odísť, neznamená to, že musíte upadnúť do bolestivej depresie a stratiť dôstojnosť. Váš život sa tým nekončí. Hoci sme si istí, že sa tak nestane.

zdroj:takprosto

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights