Test osobnosti: Vyberte si jeden z kruhov a dozviete sa o sebe veľa doposiaľ nepoznaných vecí

Vizuálne testy určujú osobnosť človeka a jeho vzťah k vonkajšiemu svetu na základe osobnej voľby jedinca a nie podľa dátumu narodenia, ako je to pri horoskopoch. Ponúkame vám zaujímavý test osobnosti s kruhmi.

Všeobecne platí, že kruh v psychológii hrá dôležitú úlohu. Carl Jung a niektorí moderní odborníci to vidia ako symbol jedinečnosti a celistvosti ľudskej psychiky. Tento test osobnosti s kruhmi vám okrem iného pomôže zistiť, v akom vzťahu ste so svojím životom. Ak chcete získať odpoveď, jednoducho vyberte kruh, ktorý najviac pritiahol vašu pozornosť.

Kruh č. 1

Ako môžete vidieť, tento kruh nie je úplný. To znamená, že ešte neustále hľadáte samého seba. Sebarozvoj je pre vás na prvom mieste. Z tohto dôvodu pôsobíte na mnohých egocentricky, hoci opak je pravdou. Od prírody ste milý človek, ktorý si ale nikdy nerozumel so svojimi rovesníkmi. V spoločnosti ľudí so životnými skúsenosťami sa cítite omnoho komfortnejšie.

Kruh č. 2

Tento kruh sa zo všetkého najviac podobá na našu planétu. Ste realista, ktorý stojí pevne nohami na zemi. Nie je ľahké vás potešiť, a hádky s vami sú mimoriadne vyčerpávajúce. Ste silný a sebavedomý človek, ku ktorému mnohí vzhliadajú. Máte pocit, že máte oproti iným výhodu ale nezneužívate to. Máte radi spravodlivosť a každému je cťou,  mať takého priateľa, ako ste vy.

Kruh č. 3

V strede kruhu vidíte strom. V psychológii to znamená rodina, zväzok. Ste rodinne založený človek. Neexistuje miesto, ktoré by vám bolo lepšie, ako pri stole so svojimi milovanými príbuznými. Ako vidíte, kruh nie je uzavretý. To znamená, že ste otvorení novým známostiam. Veľmi rýchlo sa dokážete pripútať k ľuďom. Napriek tomu dávate prednosť starým priateľom pred novými.

Kruh č. 4

V strede tohto kruhu je lotosový kvet. Symbolizuje nestálosť a zmenu. Rovnako ako vaša osobnosť, kvetina prechádza počas svojho vývoja niekoľkými fázami. Ste neposedný a nesentimentálny človek, ktorý je pripravený zmeniť sa v závislosti od svojej životnej situácie. Je ľahké s vami komunikovať, ste atraktívny človek, ktorý vie pracovať s ľuďmi.

Kruh č. 5

Vybrali ste si jeden začarovaný kruh bez akýchkoľvek ozdôb. To naznačuje určité utajenie a jasný rozdiel medzi vnútorným a vonkajším svetom. Ste človek so zásadami a vysokou morálkou. Každý sníva o takom priateľovi. Pravdepodobne to bola aj jedna z vlastností stredovekých rytierov. Slušnosť máte v krvi.

Kruh č. 6

Ak vás tento kruh vydesil, vedzte, že ste väzňom stereotypov a sociálnych konštruktov. Iba tvoriví a neviazaní jedinci by si vybrali kruh s týmito nejasnými čiarami. Je ťažké vás niečím vystrašiť. Všetko vo vonkajšom svete vnímate ako kreativitu. Preto si viete užívať život a netrpíte nízkym sebavedomím.

 

Zdroj: sovkusom.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Test osobnosti: Vyberte si jeden z kruhov a dozviete sa o sebe veľa doposiaľ nepoznaných vecí”